Truqui'ns 977 22 05 60
Atenció telefònica de 9:30 a 18h. Fora de l'horari utilitzin el formulari de contacte

Coneix l’experiència dels nostres clients

linea_divisoria

"Fa dos anys tot el meu món es va esfondrar: tot allò amb el que em sustentava...

“Fa dos anys tot el meu món es va esfondrar: tot allò amb el que em sustentava, els meus fonaments i la meva identitat.

Vaig ser conscient que m’havia d’armar de forces per a tornar a començar, per a tornar a aixecar-me i reconstruir el meu món de nou; m’havia de reinventar.

Em sentia sol i perdut, no sabia com ni per on començar.

Vaig acudir a Sònia.

Em vaig sentir reconfortat. Si bé l’experiència que estava vivint era nova i dura per a mi, estar sota la supervisió de Sònia (gran professional i amb experiència) em reconfortava, em donava calma i ànims.

El procés va ser dur. Tot i que la tasca de reconstrucció va ser i està essent meva, l’arbitratge de Sònia en el procés va ser i està resultant fonamental.

Ella m’ha ajudat a entendre’m, a acceptar-me i a estimar-me. M’ha ajudat a recuperar la confiança que havia perdut en mi mateix i a saber gestionar les relacions amb els que m’envolten i estimo; però des d’aquest nou emplaçament de la meva personalitat.

Moltes gràcies Sònia”

Lluc

Jo mai m'havia vist en la necessitat de recórrer a teràpia psicològica, però després d'un mes...

“Doncs jo mai  m’havia vist en la necessitat de recórrer a teràpia psicològica, però després d’un mes d’estar enfonsat vaig demanar ajuda a la família i em van recomanar acudir a teràpia. En un principi era una mica escèptic perquè ho veia tot molt lent. A mesura que passaven les sessions vaig aprendre mecanismes per controlar-me i anar tornant a la realitat. 12 sessions més tard vaig rebre l’alta. Eternament agraït. “

 

Francesc

La primera vegada que em vaig asseure davant de la Sònia, creia saber exactament quin era el...

“ La primera vegada que em vaig asseure davant de la Sònia, creia saber exactament quin era el meu problema. Inclús quan em va preguntar el motiu de la meva visita, el vaig recitar en veu alta com ho havia fet tantes vegades a la intimitat.

Però, no havia “un problema”. En el meu cas era una ausència de mecanismes i eines per afrontar el colapse emocional pel qual estava passant. I aqui va començar el veritable viatge.

Al llarg de tot el meu procès terapèutic, he après  moltes coses amb ella: una de les primeres i més importants va ser demanar ajuda sense sentir-ho com un fracàs, com una debilitat.

Em va ensenyar a identificar les meves pors, les meves ansietats, el meu ressentiment…vaig aprendre a escoltar la meva pròpia història i integrar-la en mi. Vaig aprendre a acceptar que hi ha coses que són com són, i que l’únic moment en el que un pot viure és en el present. Que les coses que vam ser ens defineixen, però no ens esclavitzen. I que el futur és nostre per viure-ho.

Em va acompanyar en un procés, que en molts moments va ser molt dolorós, difícil i esgotador. Però que va merèixer ( i mereix) tots i cadascú dels moments invertits en ell. És cert que l’èxit de la teràpia depèn del pacient, però trobar un terapeuta amb el que connectis i creixis no sempre és fàcil.

Deixant de costat, el meu procès personal, sobre Sònia com a terapeuta només puc dir coses positives. El tracte és pròxim, atent i amable, cosa que facilita molt les coses. No resulta fàcil obrir-se quan un té la sensació de ser un cotxe en un taller mecànic  esperant a que l’arreglin.

Sap fer-te sentir còmode i que els moments de teràpia siguin un lloc segur. Mirant en retrospectiva, només penso perquè no vaig anar abans.

Si estàs llegint aquestes línies, espero que t’ajudin a decidir-te. La vida resulta molt més agradable sense tant pes amb el que carregar, i en això, Sònia segur que pot ajudar-te.

 

Una abraçada!”

Jose

Gràcies a les sessions de psicoterapia amb la Sònia Navarro i als tallers de Constel•lacions...

“Gràcies a les sessions de psicoterapia amb la Sònia Navarro i als tallers de Constel•lacions, puc dir que poc a poc m’he anat trobant amb mi mateixa i he resolt situacions i actituds que donava per impossibles. Molt contenta i agraïda sempre amb SN Psicologia. 100% recomanat!”

Alba B.G

“No puc estar més contenta de la decisió que vaig prendre aviat farà 3 anys. He après (i estic aprenent...

No puc estar més contenta de la decisió que vaig prendre aviat farà 3 anys. He après (i estic aprenent encara ara) tantíssim sobre mi mateixa… Gràcies a la Sònia puc dir que em conec una mica més, m’ha ajudat a entendre com sóc i per què sóc com sóc, com ha impactat la meva infància, la meva família, l’amor rebut, l’amor que em dono…, en mi, i com tot plegat influeix en les meves decisions actuals. I això m’ajuda, no només a entendre’m a mi, sinó a ser molt més empàtica amb el meu entorn, especialment amb la meva família, em sento extremedament propera als meus pares i germans fins el punt que puc dir de primera mà que la relació entre tots ha canviat (i no ho dic jo, m’ho han  dit ells, tots ho sentim, estem més units).

 

I sobre mi… per primer cop a la vida puc dir que em conec (una mica almenys), sovint m’adono de quant camí em queda per recórrer, però gràcies a la Sònia tinc eines per encarar-me al fantàstic i sorprenent món de l’autoconeixement. I no només em conec, em valoro, m’entenc, m’agrado! Mai havia pogut dir això sobre mi, sempre comparant-me (i sempre perdent en les comparacions, és clar, segur que a molts ens sona familiar). El camí és tan llarg com la meva vida, però ara sé com afrontar-lo i quan em perdo de nou, la Sònia sempre hi és per ajudar-me a entendre què passa i fer-me arribar per mi mateixa al proper pas a seguir, amb calma, no hi pressa, tot està bé, i de tot el que ens passa (bo i dolent) n’acabem trobant un motiu per agrair-ho, n’aprenem una lliçó tan valuosa que ja no desitgem que no hagués passat mai, sinó que agraïm que ens hagi fet descobrir-nos una mica més perquè gràcies al que va passar, avui som una mica més feliços.

 

Només puc dir meravelles de la Sònia i el seu equip. I és que totes les activitats que organitza i a les que he tingut la increïble sort de poder participar i poc a poc anar coneixent el seu increïble equip, han expandit encara més les meves eines per trobar-me i m’han ajudat (i m’ajuden) a conèixer-me, a ESTIMAR-ME com sóc i, en defintiva, a ser mica en mica més feliç amb la meva vida, la que m’ha tocat viure, el meu jo, les meves qualitats i els meus defectes, el meu tot. Gràcies, Sònia!

 

Maria

“Vaig tenir la gran sort de conèixer la Sònia d’adolescent, quan vaig passar per un transtorn d’alimentació...

“Vaig tenir la gran sort de conèixer la Sònia d’adolescent, quan vaig passar per un transtorn d’alimentació del qual ella em va ajudar a sortir. Ha plogut molt des de llavors, però la Sònia ha estat allà quan l’he necessitat en altres moments de la meva vida per donar-me la frase, la idea, la forma de desencallar-me i transmetre’m una manera de viure i de pensar molt més sana i molt més plena. He après molt amb ella i continuo aprenent-ne cada dia.”

 

Laura

"100% recomanable. M'he sentit en molt bones mans des del primer moment. La Sònia és una gran prof...

“100% recomanable. M’he sentit en molt bones mans des del primer moment.  La Sònia és una gran professional i inspiradora. El meu creixement a nivell personal ha estat exponencial i el tracte excel·lent. 

Gràcies!” 

 

A.A.

“ El treball realitzat amb la Sònia ha sigut un camí de retorn a casa, un camí intern de retrobament amb mi...

“ El treball realitzat amb la Sònia ha sigut un camí de retorn a casa, un camí intern de retrobament amb mi, amb la meva essència. No tinc paraules per descriure aquesta sensació, només que em sento plena de mi mateixa.

La Sònia, gran persona i terapeuta excel·lent m’ha guiat quan els meus propis ulls no podien veure per si mateixos. Només tinc paraules d’agraïment cap a ella i el seu treball.

Gràcies, gràcies, gràcies.”

 

Núria Piqué.

“Amb la Sònia he pogut revisar temes pendents de fa anys, questions familiars i personals que m'afectaven...

“Amb la Sònia he pogut revisar temes pendents de fa anys, questions familiars i personals que m’afectaven en el meu dia a dia i en la relació amb els altres, fent-me sentir culpable i trista. He pogut canviar el focus i entendre’m. I n’estic molt contenta, em sento més forta, capaç i madura. També m’acompanya en temes qüotidians sobre la criança i la parella, m’ajuda a afrontar la maternitat i l’exigència de cada dia amb menys rigidesa i duresa amb mi mateixa i els meus i més amor i confiança.  Per a mi la Sònia és una gran professional, m’ha sabut ajudar en un moment en que ho necessitava molt i la recomano sens dubte.”

 

Anna

“Començar les sessions amb la Sònia va ser una molt bona decisió. Durant tot aquest temps amb ella...

“Començar les sessions amb la Sònia va ser una molt bona decisió. Durant tot aquest temps amb ella he après a entendre el perquè de les decisions que prenc. M’ha servit per conèixer-me millor a mi mateixa i a poder gestionar les meves emocions d’una manera activa. Dedicar-nos temps a nosaltres mateixos i a entendre’ns és una activitat molt sana i necessària, i fer-ho amb l’ajuda d’una professional com la Sònia és algo 100% recomanable, sobretot en aquests temps on sempre anem ofegats amb la feina i les nostres activitats diàries.”

 

Mireia

“La meva satisfacció amb la teràpia és enorme. El progrés que he pogut apreciar en mi mateixa...

“La meva satisfacció amb la teràpia és enorme. El progrés que he pogut apreciar en mi mateixa ha estat realment important. Un canvi de “xip” i una millora personal que m’estan acompanyant molt positivament en la meva vida en general.  La connexió amb Indaura ha estat molt gran i molt senzilla. El seu caràcter càlid i proper ha sigut un regal.

Les constel·lacions familiars em van resultar molt aclaridores, i em van ajudar a reformular i entendre aspetes molt importants de la meva vida.

Només tinc paraules d’agraiment a tot l’equip per fer el vostre treball tant bé! Seguiré treballant en mi!

Gràcies!!!!!! “

 

M.

Vaig arribar a teràpia perquè necessitava emmarcar una situació que estava vivint i que m'estava produït...

“Vaig arribar a teràpia perquè necessitava emmarcar una situació que estava vivint i que m’estava produït desajustaments emocionals, que no sabia gestionar i que em feia acumular tensió i por. Vaig començar teràpia amb Indaura i en dues sessions em va ajudar a emmarcar el problema i que ara visc sense tensió ni por. Alhora que, gràcies a la seva professionalitat, em va detectar altres situacions que vivia i és el treball que ara estic/estem realitzant. Indaura és com una mestra que em guia i em dóna les eines per a entendre per mi mateix, que el problema no està en les situacions que es van presentant i de la qual no sempre tenim el control, sinó en l’actitut que un té cap a les mateixes. Indaura està sent clau en aquest procés de canvi i m’ha proporcionat ensenyaments que aplico cada dia i que em serviran com a base per a continuar desenvolupant-me. Indaura és molt professional, molt pròxima, cautelosa i respectuosa. Et dóna súper bon rotllo i amb un ambient distès, et permet expressar-te lliurement i de forma transparent.”

 

Anton

“Gràcies per escoltar-me, per veure el que jo no coneixia de mi i, sobre tot, per estar-hi. Gracies per la pau i...

Gràcies per escoltar-me, per veure el que jo no coneixia de mi i, sobre tot, per estar-hi.

Gracies per la pau i tranquil·litat que transmeteu.”

 

Núria

“Quan vaig arribar a la teràpia estava en un moment de la meva vida amb una autoestima molt baixa i sense...

 “Quan vaig arribar a la teràpia estava en un moment de la meva vida amb una autoestima molt baixa i sense saber molt bé com afrontar algunes situacions que em sobrepassaven.

Gràcies a la  Indaura  he pogut afrontar i descobrir algunes pors i problemes interns que ni jo mateix sabia que tenia, a conseqüència d’això ara tinc una situació estable i em conec molt millor a mi mateix.

Gràcies per tot.”

 

Josep Barceló

Estic aquí per a explicar-vos la meva experiència de llibertat i creixement personal que he viscut i estic vivint...
Hola, em dic Montse i tinc 35 anys. Estic aquí per a explicar-vos la meva experiència de llibertat i creixement personal que he viscut i estic vivint en la Teràpia individual, en les constel·lacions i en la Meditació 3Q.
Des de molt nena de forma conscient o inconscient sentia que vivia tancada en mi, per la qual cosa vaig créixer amb un gran sentiment de solitud i un amb moltíssim menyspreu cap a mi mateixa. Un bon dia al novembre del 2011, vaig tocar fons i vaig decidir acabar d’una vegada per sempre amb aquestes pors que tota la meva vida m’havien ofegat i que no em deixaven ser feliç. La meva vida era un desastre i sempre estava nerviosa, a la defensiva i completament plena de ràbia i rancor. Llavors vaig decidir anar al psicòleg.
Vaig començar com a pacient de teràpia individual. Va ser tota una benedicció per a la meva haver fet el pas i confiar que amb l’ajuda d’una bona terapeuta, que em guiés i m’escoltés i confiés en mi i no m’imposés cap obligació, ni deure, ni pressió; arribaria a ser feliç. La teràpia individual, juntament amb la meva constància i la meva ganes de voler acabar amb les meves pors em van ajudar a veure la vida amb il·lusió, a veure’m bella, a voler-me, a ser generosa, amorosa…….Una de les coses que més agraeixo a la teràpia individual és haver-me ensenyat a estimar als meus pares amb totes i cadascuna de les seves limitacions, doncs gràcies a això, ara no discuteixo amb ells i he aconseguit que ells també em respectin a mi i m’accepten tal com sóc.
Respecte a la meva experiència amb les constel·lacions, va arribar un moment que vaig sentir que necessitava més, que la teràpia individual no era suficient i allí estava la meva benvolguda terapeuta per a dir-me: “Montse veuen a constelar”. Les constel·lacions són un mètode molt eficaç per a solucionar una por, una inseguretat, una incapacitat, per a buscar la resposta a un “problema” Un de les meves majors pors era estar sola, sense un home que em pasti, i em preguntava una vegada i una altra: “Per què tinc tanta mala sort en l’amor? Per què sempre homes agressius? Per què sempre mantinc relacions amb homes als quals no amo?………”
Les constel·lacions em van ajudar a veure que jo era una dona molt absorbent, que no m’estimava a la meva mateixa i que tenia terror als homes. Una experiència molt curiosa va ser que un dia vaig fer de representant en una constel·lació d’una noia que el seu avi havia abusat sexualment d’ella i aquest dia vaig començar a recordar que jo també havia estat abusada pel meu avi en edat molt primerenca. Podeu pensar: “terrorífic, no val la pena recordar això”. Doncs sí, val la pena, gràcies a aquesta constel·lació jo ara, en aquest moment de la meva vida començo a estimar-me a la meva mateixa, gràcies a comprendre perquè no podia acostar-me a l’home i no podia confiar en ell. Ara estic acostant-me a la meva mateixa i indirectament també m’estic acostant a ell i a l’amor de parella, per tant, les constel·lacions van ser una benedicció fins a tal extrem que ara em faig l’amor a la meva mateixa i sento que m’estimo i m’agrada acariciar-me………. I fer-me l’amor a la meva mateixa em permet veure a l’home com un igual i no com un objecte per a donar-me plaer perquè no jo puc donar-m’ho. I donar-me plaer sexual a mi em converteix en un SER LLIURE! Perquè ja no depenc que un home em vegi per a sentir-me bella.
Una alternativa més al meu creixement personal va ser anar un taller de Meditació 3Q. Estava passant un moment horrible, perquè sentia que no podia parar de pensar i estava nerviosa, irritada…..Novament li vaig preguntar a la meva psicòloga que podia fer i ella em va recomanar anar al taller de Meditació 3Q. Mai vaig pensar que connectar amb la meva pròpia respiració pogués donar-me la resposta per que em sentia tan sola. En una de les sessions ens van demanar fer en exercici que tractava de rebre els sers estimats i abraçar-los. Jo no veia a ningú i em vaig sentir molt molt molt sola i vaig començar a plorar i a plorar i a plorar………Aquest dia vaig comprendre que jo estava sola perquè jo volia estar sola, que era la meva por a relacionar-me amb l’adult el que em mantenia tancada en la meva mateixa i per tant sola. Res tenia a veure amb els amics que no trobava o amb els amants o els meus pares que no em comprenien; tot tenia a veure amb mi i amb la meva por relacionar-me amb l’adult. Us ho podeu creure? Respirar conscientment va obrir la caixa de pandora. I resulta que gràcies a la meditació 3Q un dia em vaig mirar al mirall de la meva casa i em vaig dir: “Òstia, aquesta sóc jo. Em veig. Estic aquí” I en saber qui era jo vaig poder començar a obrir-me i a relacionar-me amb l’adult. Aquesta teràpia és molt efectiva i pràctica. Ara quan tinc por, respir i torno a estar en mi i em relaxo….I la meva actitud davant la vida ja és una altra, perquè gràcies a la respiració conscient estic més concentrada en allò que faig i us juro que m’ajuda a sentir-me. Qualsevol petitó dolor en el meu cos el sento de seguida. També m’ajuda a dormir i a estar present entre adults desconeguts i sentir-me segura de mi mateixa, a no enfadar-me, a veure a l’altre…
Per a finalitzar m’agradaria dir-vos que estic a un pas de ser lliure, perquè ser feliç ja ho sóc. Aquesta és al millor inversió de temps i econòmica que vaig fer i estic fent per la meva. El sentir-me feliç m’evita estar malalta físicament i el sentir-te feliç està atraient la meva vida éssers feliços i pacífics. No us enganyaré, trobar-se amb un mateix és un procés ardu, però us juro que totes les llàgrimes que vaig vessar durant el procés avui són tranquil·litat, pau i amor.
Montse
Tot va començar un dia en què em vaig veure en el fons del pou, “JO” una persona...

Tot va començar un dia en què em vaig veure en el fons del pou, “JO” una persona que es creia estar bé em vaig adonar que era capaç d’arruïnar-me la vida en un segon, i llavors vaig saber que necessitava ajuda, que només no ho podria aconseguir.
En aquell moment de la meva vida jo tenia una relació amorosa molt destructiva i insatisfactòria, i per a intentar salvar-la (encara que en realitat al qual havia de salvar era a mi) vaig decidir buscar Psicòleg. Vaig obrir l’ordinador, busqui un professional a Tarragona i va ser quan va aparèixer el seu nom: SONIA NAVARRO.
Vaig prendre la decisió, vaig fer el primer pas i vaig demanar cita en la seva consulta. Llavors vaig començar una teràpia que dur uns deu mesos en què “ELLA” m’ensenyo a canviar la ira per la pau, la tristesa per l’alegria, el pessimisme per l’optimisme, els pensaments negatius i destructius pels positius, etc. en fi, que em va canviar la manera de pensar i veure la vida. Va ser l’inici al cim!!!
Sense saber-ho havia començat el major i més important camí de la meva vida. Vaig començar a conèixer-me al meu mateix i a saber el que volia.
Haig de dir que si no fora pel meu compromís i el seu treball avui dia no es ni on ni com estaria.
Avui em sento viu, il·lusionat i amb moltes ganes de ser feliç i aconseguir tots els meus somnis.
Crec que el temps i els diners que vaig destinar ha estat la millor inversió de la meva vida.
GRÀCIES SONIA !!!

José Luis Rodriguez Carreño “Un somiador despert”

Vaig buscar ajuda quan estava en un punt molt difícil de la meva vida...
Vaig buscar ajuda a través de la Psicòloga Sònia Navarro quan estava en un punt molt difícil de la meva vida, tant personalment com professionalment. A través de la seva ajuda, que ha estat, una combinació de sessions individuals i constel·lacions familiars, he aconseguit entendre’m més, solucionar els meus problemes i he aconseguit tenir més qualitat de vida. No ha estat un viatge fàcil, però Sònia m’ha ajudat a millorar en tots els aspectes. La recomano com una excel·lent professional.
Pam
La teràpia psicològica va ser una trobada que em va canviar la vida...
Per a mi, la teràpia psicològica va ser una trobada que em va canviar la vida. En ell vaig poder parlar del que no s’escolta, transitar el sofriment, superar duels i sobretot conèixer-me a molts nivells. Ajuda molt. Amb el temps… perquè es va convertir en un acompanyament valuós. A vegades, necessitem que algú ens senti per a saber què sentim i Sonia té un do per a això.
Amb les constel·lacions familiars he pogut sanar coses en poc temps que han afectat tota la meva vida, fer-li un buit al que només s’entén amb l’ànima i sentir en l’experiència que ningú està només, tots som un
3Q Meditació m’ha ajudat a adoptar nou hàbits. El millor, el de practicar la presència sovint. Els altres hàbits arriben amb facilitat, gairebé te’ls trobes.
Esther
Per a mi la teràpia significa despertar del somni dens i paralitzant...
“Per a mi la teràpia significa despertar del somni dens i paralitzant que et situa fora de la vida, de la teva pròpia vida. Despertar per a començar a tenir somnis. Es tracta d’aprendre a desmuntar les creences arrelades i les percepcions distorsionades sobre tu mateix per a recuperar l’autoconfiança i permetre’t desitjar. Mirar cap a l’interior produeix dolor i alegria perquè connectes amb la teva part desemparada i amb el teu potencial que vol desplegar les ales.”

Javier

Feia temps que tenia un malestar "vital" i cercava solucions...
El meu contacte amb Sònia Navarro Psicologia, és fruit de l’atzar “o no”.
Jo feia temps que tenia un malestar «vital» i cercava solucions. Havia fet diferents actuacions  (teràpia ) per buscar ajuda , però no acabava de trobar consol emocional .
Un dia per la web vaig trobar les referències de la Sònia i vaig demanar-li informació ja que estava interessada en fer constel·lacions familiars .
La Sònia, en aquest moment estava de baixa per maternitat. Van passar tres mesos aproximadament i ella es va posar en contacte amb mi. Vaig assistir a sessions individuals i desprès a una constel·lació.
A partir d’aquell moment vaig començar a percebre una llum en la sortida del ‘túnel» emocional en el que vivia des de feia anys. Va ser una experiència reveladora …. Havia trobat el camí i la persona que m’acompanyaria en aquest procés personal.
Poc a poc la constel·lació generava en mi canvis , emocionals , mentals , vitals i cada dia era mes conscient  dels fets viscuts que m’havien generat el malestar. Vaig necessitar més sessions individuals per reubicar mentalment i emocionalment situacions personals, que a vegades em desbordaven.
Després de les vacances d’estiu, vaig apuntar-me al taller de Meditació 3Q. Per mi va ser una experiència molt i molt positiva. Vaig aprendre estratègies per controlar la meva vida i que no fos «la vida com a element extern» que em controlés a mi.
Avui puc dir que estic al final “de túnel” que la meva vida ha fet un gir  important, en el sentit que m’he alliberat de patrons; emocions que em feien mal. Avui gaudeixo, m’he desempallegat de pors innecessàries,  em sento molt més segura amb mi mateixa. He reprès activitats que en el passat em feien feliç (pintura, lectura … ) i que les havia deixat degut a que em sentia paralitzada emocionalment.
Dono gràcies a l’atzar que em portés un bon dia i, gràcies a les noves tecnologies, a contactar amb la Sònia… Ha estat per mi una gran companya en el camí difícil i a vegades dolorós però molt saludable per arribar al final del «túnel»
Gràcies a aquesta gran professional, Sònia.
Aquest curs m'ha ajudat a créixer més de pressa que la teràpia individual...

Aquest curs m’ha ajudat a créixer més de pressa que la teràpia individual.
M’he adonat de moltes coses que puc fer diferent i millor en el meu dia a dia de la relació amb els altres i amb mi mateixa. La professionalitat i excel·lència de qui l’imparteix fa que et sentis acompanyada i guiada en tot moment i et dóna la seguretat que necessites per tirar endavant.

Els companys i companyes del curs es presenten com a grans mestres i el seu treball et permet mirar-te a tu mateixa i veure en tu què aprens de cadascuna de les seves experiències. Persones aparentment desconegudes tenen experiències properes a les teves que et fa reflexionar com abordar-les amb més èxit.

Un curs absolutament recomanable per a les persones encoratjades a viure amb plena llibertat!

Maria (Grup de desenvolupament Personal Avançat)

Fer aquest taller ha estat com recórrer un camí cap a dins meu...

Fer aquest taller ha estat com recórrer un camí cap a dins meu.

D’una manera natural i gairebé sense adonar-me’n, de la mà dels meus companys i la guia de Sonia i Sergio, he anat entrant dins meu, de les meves emocions.

He aconseguit conèixer-me una mica millor i activar una part de mi que estava adormida o que no entenia.

Acabo el taller, amb la sensació de ser un altre, més complet, connectat amb mi mateix i amb les emocions.

No volia començar el taller, perquè pensava que no anava amb mi, i 8 sessions després no vull acabar-lo.

Crec que no hi ha millor manera de conèixer-se a si mateix que a través del grup i veient a tu reflectit en cada un d’ells.

Gràcies per haver-me deixat participar-hi.

Javi (Grup de desenvolupament Personal Avançat)

Fer aquest curs m'ha ajudat a descobrir sentiments que tenia amagats...

Fer aquest curs m’ha ajudat a descobrir sentiments que tenia amagats, a coneixem una mica més i a saber el que realment vull fer. Repetiria sense dubte! 

Valeria (Grup de desenvolupament Personal Avançat)

Fer aquest curs m'està permetent connectar amb una part de mi desconeguda i descuidada...

Fer aquest curs m’està permetent connectar amb una part de mi desconeguda i descuidada i permetent a la vegada coneixer-me més.

Compartir experiències pròpies i emocions amb els meus companys, companyes i a la vegada veure’m reflexada en cada un d’ells, elles, m’està fent veure les coses d’una manera diferent.

Les experiències dels meus companys i les seves maneres de sentir la vida m’estan ensenyant a veure situacions pròpies des d’altres perspectives donant espai a altres veritats.

Està sent un aprenentatge més ràpid i estic sent més conscient de mi.

Els terapeutes que imparteixen el taller m’han acompanyat en tot moment i m’estan guiant en aquest creixement personal aprenent a fer-me responsable de les meves decisions i a enfrontar-me a elles de forma positiva.

Em donava respecte realitzar una taller grupal ja que fins ara només havia fet teràpies individuals, però tot són avantatges.

Veure’s a través de les altres persones és poderós, recomanat 100%.

Gràcies per l’experiència.

Raquel (Grup de desenvolupament Personal Avançat)

El taller m'ha ajudat a trobar-me amb mi mateixa d'una manera més profunda...
El taller m’ha ajudat a trobar-me amb mi mateixa d’una manera més profunda. Entendre les emocions i el missatge que hi ha al darrere per viure amb més llibertat i autenticitat.
El grup m’ha donat l’oportunitat de veure’m reflexada, des del primer dia els he sentit a cada un d’ells com a parts de mi i els hi estic molt agraïda.
Repetiria sense dubtar-ho.

On Som?

SN Psicología

  Contacta amb nosaltres

  Nom

  Correu electrònic

  Telèfon

  Missatge

  Adreça

  Rambla Nova 21, 3º 2ª
  43003 Tarragona
  }

  Horari

  Horari de visites

  A concertar

  Horari d'atenció telefònica

  de 9.30 h a 18 h

  Si continuas utilizando este sitio aceptas el uso de cookies. más información

  Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

  Cerrar