Atenció telefònica de 9:30 a 18h. Fora de l'horari utilitzin el formulari de contacte

Coaching professional a Tarragona

A SN psicologia comptem amb serveis de coaching a Tarragona i online

Què és el coaching?

El terme coach té una procedència directa des de l’àmbit esportiu des del terme “entrenador”. En l’entorn empresarial i personal, des d’on es coneix per coaching al procés dialògic i praxeològic mitjançant el qual el coach o entrenador genera les condicions per a que la persona, o grup implicat en aquest procés, busquin el camí per assolir els objectius fixats usant els seus propis recursos i habilitats.

 

Coaching professional Tarragona

El coaching professional consisteix en una relació professional continuada que ajuda a obtenir resultats extraordinaris en la vida, professió, empresa o negocis de les persones.

Mitjançant el procés de coaching, el client aprofundeix en el seu coneixement, augmenta el seu rendiment i millora la seva qualitat de vida.

A la relació de Coaching il coach ajuda al desenvolupament personal, elevant la consciència, generant responsabilitat i construint autoconfiança.

Beneficis del Coaching:

  • Gaudir més de la teva vida en tots els aspectes
  • Aconseguir més èxits
  • Tenir una millor qualitat de vida
  • Començar allò que estàs postergant des de fa temps.
  • Millorar la comunicació en les teves relacions.
  • Aconseguir els teus objectius.
  • Planificar el teu futur.

Sol·licitar més informació

Per saber més sobre Coaching a Tarragona, només has de contactar-nos.

coaching a tarragona SN Psicologia
Gestalt per millorar la relació de parella

Gestalt per millorar la relació de parella

Aquesta vegada us parlem sobre l'ús de teràpia gestalt per millorar la relació de parella. Una de les “eines” de les quals disposa el psicòleg, o psicoterapeuta, a la teràpia de parella és la teràpia Gestalt. Quan les parelles s'enfronten una vegada i una altra amb...

El vaginismo

El vaginismo

En nuestro centro de psicólogos en Tarragona, contamos con sexólogos como la Dra Sònia Navarro que ofrecen sus servicios en el tratamiento del vaginismo en Tarragona y en modalidad de terapia online. ¿Qué es el vaginismo? El vaginismo es una disfunción sexual de la...