Activitats SN Psicología

linea_divisoria

Propers Tallers

linea_divisoria

Abraça’m: Taller de Tantra

DIRIGIT A:

Homes o dones que vulguin experimentar amb ell / a mateix / a i amb la interacció amb els altres.

No cal experiència en el Tantra.

Al taller es crearà un espai on podràs reconnectar amb el teu cos, amb la teva vitalitat, amb el cor, amb el silenci, amb un estat de presència i amb el teu Ser més profund. Tot això per poder “Mirar endins” i arribar a veure’ns, sentir-nos, escoltar-nos i accedir a la nostra autèntica veritat.

La clau fonamental és apropar-nos al contacte amb l’altre des de l’amor, el respecte i un autèntic agraïment i aconseguir deixar de banda la por, la culpa, el judici i l’anàlisi constant.

Hi haurà dinàmiques per obrir el cor, el cos i la ment. Per deixar-se anar, deixar anar, meditar i connectar amb tu i amb el grup.

Podràs expressar-te lliurement i relaxar-te en tu, activar l’energia vital, sentir, tenir cura i deixar-se cuidar, cantar, ballar i abraçar des del teu veritable essència.

 

DATES

22 de Desembre de 2018 de 10: 00h a 14:00 i de 16:00 a 20: 00h

Dissabte 2 de Març de 2019  de 10: 00h a 14:00 i de 16:00 a 20: 00h

 

IMPARTEIX:

Rut Raventós: Mestra Mística formada en Tantra, Meditacions Actives d’Osho, Arun Tacte Conscient, Massoteràpia Tántrica de la tradició Kaula, altres tècniques de massatge i naturopatia.

 

PREU

100 €

Taller d’Amor conscient per a Parelles

Dirigit a:

 

Les parelles que volen aprofundir en l’autoconeixement propi i del seu company/a, que volen aprendre a  generar un ambient de comunicació amorosa que faciliti la resolució de conflictes , que vulguin enfortir el vincle amorós i que vulguin impulsar i millorar la sexualitat.

 

Dates:

 

Dissabte 7 de juliol de 10: 00 a 14:00h i de 15:30 a 19:30h

 

Imparteix:

 

Mercè Salat. Psicòloga Sanitària i Psicoterapeuta. Experiència en el tractament de parelles, de trastorns sexuals i la conducció de tallers de feminitat. Màster en PNL i Hipnosi Eriksoniana. Postgrau en Psicoterapia i Mindfulness. Meditadora i pràcticant de mindfulness.

 

Preu:

 

100 € la parella

Taller Autoestima

La millor manera de ser feliç amb algú és ser feliç amb un@ mateix@

 

Dirigit a:

 

taller autoestimaTotes les persones que volen millorar l’autoconeixement i establir un vincle amorós i de respecte cap a sí mateixes. Persones que desitgin impulsar emocions positives que donin empenta als seus projectes vitals

 

Dates i Preus:

 

Es fan dos propostes amb horaris i preus diferents:

 

Divendres 13 de Juliol de 10:00h a 14:00h  ( 50€ )

Dissabte 4 d’agost de 10: 00 a 14:00h i de 15:30 a 19:30h ( 80€)

 

Imparteix:

 

Mercè Salat Psicòloga Sanitària i Psicoterapeuta. Àmplia experiència en l’acompanyament de persones en moments de canvis vitals i  malalties. Màster en PNL i Hipnosi Eriksoniana. Postgrau en Psicoterapia i Mindfulness.

Constel·lacions familiars

Entrevista Diari de Tarragona 6/03/2017: Constelaciones Familiares: cómo superar conflictos transgeneracionales.


Què són les constel·lacions familiars?

És un tipus de teràpia creada per Bert Hellinger com un mètode vivencial per comprendre i resoldre conflictes personals. Ens permet comprendre millor quines són les dinàmiques conflictives que ens bloquegen a la vida. És una teràpia grupal en la qual es tracta un tema d’una persona i la resta del grup, dirigida pel terapeuta, representa aquestes dinàmiques conflictives inconscients. Les treu a la llum i és gràcies a aquesta presa de consciència, que la persona pot fer un canvi de posicionament en el conflicte per resoldre-ho.

En quins principis es basa?
Hi ha un conjunt de lleis que Bert Hellinger va descobrir i que ell anomena “els ordres de l’amor”, en els quals es basa totes les estructures familiars. Quan aquests ordres alteren apareixen els conflictes inconscients. Algunes de les lleis dels ordres de l’amor són, per exemple: – Si un fill adopta el paper de cuidador de la seva mare, o una filla adopta el paper de cuidadora del seu pare, en lloc que sigui aquesta mare o pare els cuidadors dels seus fills, es pot generar un tipus de vincle desordenat que impedeixi que aquest fill o filla pugui establir una relació de parella plena. – Si una relació de parella es trenca, per poder construir una altra relació de parella amb un vincle fort, s’han de complir dues regles. D’una banda, cal tenir totalment clar que aquesta relació ha acabat a nivell de parella, i d’una altra banda, cal reconèixer que aquesta persona ha estat important i ha format part de la teva vida. Si això no es fa, apareixeran conflictes inconscents en la següent relació que s’intenti formar. P.e. inici relacions de parella però mai em comprometo. – Si hi ha una persona no reconeguda dins de l’estructura familiar, pe un nen que ha mort molt petit o un avortament del qual no es parla, llavors algun descendent crea un vincle amb aquesta persona absent, que no cal que hi hagi conegut, i tendeix a tenir una vida en què falta la motivació i l’alegria per viure.
Per què assistir a un taller de constel·lacions familiars?
En els tallers de constel·lacions familiars es tracten temes universals, que afecten tot el món, com les relacions de parella, les dificultats en les relacions pares – fills, els secrets familiars, les malalties familiars, etc. Si bé la persona que constel treballa una dificultat pròpia, la resta del grup, ja sigui en la col·laboració activa en la representació del conflicte o bé mitjançant l’observació, connecta amb les seves vivències i les emocions apropant-lo a una comprensió de la seva vida que l’ajuda a la resolució dels seus propis conflictes emocionals.
Quins tipus de conflictes podem portar a una constel·lació?
 Relacions pares – fills
  • Relacions de germans
  • Malalties físiques
  • Malalties emocionals dificultats laborals

Dates:

Es pot venir tot el dia, o escollir matí o tarda
Dissabte 19 de gener 2019
de 9.00 a 14.00 i de 15.30 a 18.30h
Dissabte 16 de febrer 2019
de 9.00 a 14.00 i de 15.30 a 18.30h
Dissabte 16 de març 2019
de 9.00 a 14.00 i de 15.30 a 18.30h
Dissabte 13 d’abril 2019
de 9.00 a 14.00 i de 15.30 a 18.30h

  Imparteix: Sònia Navarro – Psicòloga Sanitària i psicoterapeuta.

PREU:  70€ Constel·lar i 10€ participar al taller.

Escola de Pares

DIRIGIT A:

Pares, mares, educadors i professionals de l’educació disposats a fer una recerca de noves estratègies per educar adeqüadament als seus fills/ alumnes des d’una mirada sistèmica basada en la organització, visualització i comprensió d’un tot: família, costums, valors,…

A través de les nostres experiències infantils podem fer una descoberta de com hem viscut la infància i com ara vivim allò que volem transmetre als nostres fills. A partir d’entendre, comprendre i saber com han estat les nostres vivències podem descobrir els diferents motius que ens han fet ser com som. Aquesta descoberta ens obre una mirada més facilitadora a l’hora d’educar els nostres fills.

Al taller treballarem:

  1. Quin tipus de mare/ pare sóc? (quins pares vaig tenir, les relacions familiars, com ens afecta l’educació que vam rebre a l’hora d’educar als nostres fills, creences familiars…)
  2. El paper dels pares en l’eduació dels fills (quina educació vaig rebre jo, recuperar el protagonisme, com fer responsable al fill…)
  3. Coneixem els nostrs fills i les seves circumstàncies? (Quin fill vaig ser?, com és el nostre fill? diferents tipus de familia…)

IMPARTEIX:

Rosa Morón, Pedagoga Terapèutica. Postgrau en Educació Sistèmica Multidimesional.

DATES:

Xerrada gratuita prèvia al taller el dissabte 23 de Febrer de 10.30 a 11.30h

Dissabtes 9 de Març, 6 i 27 d’Abril i 18 de Maig de 2019

(de 10:00h a 13:00h) -12 hores

 

PREUS:

1 Taller 50€      Cicle de 4 tallers 130€        Cicle de 4 tallers pels dos pares 200€

Taller “ FER LES PAUS AMB EL TEU COS”

Taller per a dones que han patit abusos sexuals a la infància 

 

Dirigit a :

Aquelles dones que han patit abusos sexuals a la infància. Serà un taller vivencial per reconnectar i reconciliar-te amb el teu cos i així ajudar a sanar les cicatrius gravades a conseqüència de les experiències dificils viscudes d’abús sexual.

L’objectiu és que t’adonis que habitar el teu cos és el més natural i real que pots fer, sense por, ja que aqui i ara ets el teu cos. I si ho negues t’estàs negant a tu mateixa i per això no et trobes.

 

Dates:

 

Dissabte 23 de Febrer de 2019 de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00h.

 

Imparteixen:

 

Rut Raventós. Mestra mística formada en Tantra, Meditacions Actives d’Osho, Arun Tacte Conscient, masoterapia tàntrica de la tradició Kaula, altres tècniques de massatge i  naturopatia.

 

 

Preu:

100€

Taller “Gestió de rebuig-por”

Dirigit a:

gestión del rechazoTotes les persones, homes o dones que vulguin aprendre a gestionar aquesta emoció tan desagradable que sentim quan ens sentim rebutjats.

 

El rebuig ho experimentem en molts moments de la nostra vida; a la parella, en la família, a la feina, amb els amics, etc. i la gestió d’aquesta emoció contribueix a la integritat de la persona, a saber-se moure en la vida amb seguretat i fermesa, a no entrar en processos de fòbia social o ansietat i poder gaudir més plenament de les relacions amb els altres.

En aquest taller investigarem les pors i creences, que ens aborden quan connectem amb l’altre, veurem el fons d’aquesta emoció i com ens afecta els nostres vincles i sobretot treballarem en quina posició emocional em trobo i que em dic quan sóc rebutjat.

 

“El primer rebuig a investigar és el rebuig a un mateix”

 

Evidentment el que un experimenta amb l’altre també ho viu amb si mateix. Mirarem quin és el nucli d’aquest procés i d’on prové, veurem com ens parlem a nosaltres mateixos i aprendrem a acceptar les nostres parts fosques i lluminoses per mirar-les amb amor.

 

Dates:

Dissabte 27 d’Octubre de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 i Diumenge 28 d’Octubre de 10:00 a 14: 00h (12 hores)

Dissabte 23 de març 2019 de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 i Diumenge 24 de Març 2019 de 10:00 a 14: 00h (12 hores)

XERRADES INFORMATIVES GRATUITES:
Dimecres 6 de Març de 2019 de 18.30 a 19.30h

Imparteix:

Sergio García. Terapeuta Gestalt. Especialitzat en Teràpia Corporal Correctiva. Màster Practicioner PNL. Màster en Hipnosi Ericksoniana. Diplomat en classificació de patrons psicològics i de la personalitat.

 

Preu:

130 €

Grup d’Homes

Què és un grup d’homes?

grupo de hombresUn grup d’homes és un espai comú amb altres homes amb els quals poder intercanviar els nostres pensaments, sentiments i inquietuds. Un grup d’homes és un grup de comunicació entre homes que es converteix en un motor de canvi i on es potencia l’autoconeixement, el creixement i el desenvolupament personal, per canviar-te a tu mateix abans d’intentar canviar el món. Es tracta d’un espai de respecte, de confiança i acceptació on poder expressar-se amb la llibertat que no ens permet la societat.

Per a què serveixen els grups d’homes?

Els homes estem acostumats a amagar les nostres debilitats, i quan a algun se’ns escapen, ens exposem a que els altres homes facin bromes graciosament feridors o comentaris sarcàstics.

En els grups d’homes, no es fan bromes sobre els errors, vulnerabilitats o inseguretats d’altres. De fet, en el grup d’homes empatitzem amb l’altre i vam aprofitar per sentir-nos reconeguts en les seves paraules, que ens fan de mirall de nosaltres mateixos.

Tot i que els homes tinguem moltes relacions socials, no ens permetem tenir proximitat i complicitat com per poder intercanviar les nostres inquietuds entre d’altres homes, encara que puguem obrir-nos més amb algunes dones. Això és producte de la competitivitat amb la qual ens relacionem entre nosaltres, de l’educació, de la por a ser propers i a mostrar debilitat, i de la manca d’habilitat per parlar de les nostres intimitats.

En un grup d’homes tractem de trencar amb la rivalitat masculina i substituir-la pel respecte i la solidaritat entre nosaltres, a la qual tan poc acostumats estem en la nostra vida diària, però que tant necessitem per sentir-nos recolzats i recolzats per persones com nosaltres. A més, un grup d’homes trenca amb la tradició individualista que suposa que els homes podem i hem de ser capaços de resoldre els nostres problemes per nosaltres mateixos. Així que pertànyer a un grup d’homes trenca amb els esquemes establerts fins ara.

Els grups d’homes serveixen com a suport en els nostres moments més difícils i actua com a suport en els moments de crisi i dubtes. També ens recompensa i enforteix en els nostres avenços. Un grup d’homes és un lloc de reflexió on podem parlar de qualsevol cosa que ens passi, encara que no saps ben bé què és.

Què es fa en un grup d’homes?

Un cop superada la primera barrera de la vergonya a mostrar-nos davant els altres, tot resulta més fàcil. A partir d’ara, brollen tots els temes que vulguin brollar dins el grup: la relació amb la nostra parella, amb els nostres fills i filles, amb els nostres pares, amb les dones, amb la feina, amb la sexualitat, amb el poder, amb els amics, amb les pressions socials, amb els nostres problemes, amb el nostre món afectiu, etc.

En un grup d’homes, cada un mira cap a dins: cap a la seva vida, la seva història, el seu present i el seu passat i, sobretot, cap al seu món emocional-afectiu.

Però no és fàcil, ja que als homes la societat moltes vegades ens ha bloquejat a mirar-nos a nosaltres mateixos i parlar des d’allò personal. En un grup d’homes, parlar de nosaltres, és la nostra base.

Característiques dels grups d’homes:

La principal característica a destacar és la CONFIDENCIALITAT: “El que es diu en el grup, es queda en el grup”, i és un pacte necessari entre els membres del grup. En un grup d’homes s’exposen dades i referències que pertanyen a la intimitat dels seus membres. Un cop se supera la fase inicial de confiança, la persona que parla ha de fer amb la llibertat del pacte que es fa entre els membres i amb el respecte i empatia més absolutes.

La CONFIANÇA és una altra característica dels grups. Amb el temps, la confiança dipositada en el grup es converteix en COMPLICITAT entre els seus membres que sense ser necessàriament “amics” han compartit i comparteixen vivències que han fet que estableixin llaços profunds.

Però tampoc hauria grup d’homes sense LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ. La llibertat d’expressió entre homes inclou el RESPECTE i EMPATIA per part de la resta del grup.

DATES:

Grup obert que es farà tots els dimecres de 19.30 a 21.00h. 1ª SESIÓ GRATUITA.

 

Sergio García. Terapeuta Gestalt. Expert en tallers de sexualitat i en Grups d’Homes. Especialitzat en Teràpia Corporal Correctiva. Màster Practicioner PNL. Màster en Hipnosi Ericksoniana. Diplomat en classificació de patrons psicològics i de la personalitat.

PREU:

65 € / mes

(El taller és obert i es poden incorporar nous homes quan ho desitgin)

Contenido no disponible.
Por favor, acepta las cookies haciendo clic en el aviso

Taller d’iniciació a la pràctica amb els ous vaginals

Dirigit a:

huevos vagiinales talleres tarragonaTotes les dones que vulguin connectar amb la seva saviesa interna i amb la seva força.
El treball amb els ous minerals ajuda a restablir el cos físic, emocional, mental i espiritual de la dona a través de l’energia sexual femenina.

Els minerals t’ajuden a potenciar la capacitat d’autosanació i et netegen d’energies denses acumulades en el primer i segon chakra.

Al taller es treballarà el següent:

-breu història de l’ús dels ous minerals
-tipus de minerals més usats i els seus beneficis.
-com usar-los.

 

dates:

Divendres 26 d’octubre de 19 a 22h.

 

imparteixen:

Mercè Salat: Psicòloga Sanitària i Psicoterapeuta. Experiència en el Tractament de Trastorns sexuals i la conducció de tallers de Feminitat. Màster en PNL. Postgrau en Psicoteràpia i Mindfulness.

Rut Raventós: Mestra mística formada en Tantra, Meditacions Actives d’Osho, Arun Tacte Cons-cient, massoteràpia tàntrica de la tradició Kaula, Altres Tècniques de massatge i naturopatia.

 

preu

70 €

 

NOTA: AL TALLER ES PODRAN ADQUIRIR ELS OUS D’OBSIDIANA I EL MINERAL AMB QUAL et vingui de gust MÉS TREBALLAR PEL PREU DE 20 €

Ioga Integral

El Ioga integral és per a tot tipus de nivells i per a tot tipus de persones. . Es fa una combinació de tots els tipus de ioga per a que la pràctica sigui molt més rica.

En aquestes classes integrarem la meditació, els pranayames, cant de mantres i les asanes (postures). A vegades hi ha postures més estàtiques on hi ha més control corporal i més resistència i equilibri i altres vegades el ioga és més dinàmic enllaçant diferents postures al ritme de la inspiració i la expiració.

Postures adaptables als diferents nivell de la persona. Es treballarà amb la imaginació, amb el simbòlic (sobretot en les meditacions i/o relaxacions) així com també s’ntegraran la consiència dels chakres (rodes energètiques) per a desbloquejar l’energia que dia a dia pot estancar-se per les situacions que anem vivint i experimentant.

Els beneficis del ioga són:

– Millorar la flexibilitat i l’elasticitat. Poden disminuir molèsties d’esquena, males postures, mals de cap, problemes respiratoris.
– Connectar cos i ment, per estar present i millorar la concentració i l’equilibri.

– Aprendre a respirar amb consciència, per equilibrar hemisferis cerebrals.
– Disminució de l’ansietat , de les pors i augment de l’autoestima

Dates:

Dimarts

de 19.30h a 20.45h.

Imparteix: Indaura Escolà. Psicòloga Sanitària. Professora de Ioga

 

Preu: 35€ (PRIMERA SESSIÓ GRATIS)

Contenido no disponible.
Por favor, acepta las cookies haciendo clic en el aviso

Taller “La Parella – Guarir el cor i obrir-se al bon amor”

 

DIRIGIT A:
Totes les persones, homes o dones, que vulguin autoconèixer i sanar-se, reconèixer i ser reconegut. Pots venir amb parella o sense parella en aquest moment.
L’ésser humà és un animal que necessita de l’altre. Les relacions marquen gran part de la nostra vida. Amb la nostra parella vivim moments importants i és la persona que està sempre al nostre costat i amb qui solem tenir descendència i també amb la qual carreguem i descarreguem problemes, moments feliços, projeccions, xantatges emocionals, etc.
A la parella solem culpabilitzar o culpar, buscar víctimes o botxins. Però l’únic que hi ha són parelles sanes i parelles insanes: ningú té el poder de fer-nos feliços o infeliços. Això només depèn del grau d’harmonia que tinguem amb la vida, de l’equilibri entre el donar i el prendre perquè la relació sigui fructífera. La clau de la relació és ser i deixar ser.
Aquest taller és un espai de dol amb el passat i d’obertura al que ve. És un espai de reconèixer l’altre i ser reconegut a si mateix, de respectar i de fer-se respectar, un espai d’aprendre a compartir alegries i dolors, en definitiva: un espai de vida, un espai d’amor.
Al taller de ‘La Parella’, guarirem els vincles tòxics de relacions passades, les dependències cap a mi i cap a l’altre, així com tancar bé les relacions passades. Ens lliurarem de nou a l’amor, a la vida, treballarem la sexualitat i el cor, a ser exigents i ser exigits, el compromís, l’entrega, la igualtat, i resoldrem les creences que ens limiten per arribar a un bon amor. La parella és creixement i és el major mirall que tenim al nostre costat. La parella és el nostre mestre i hem d’acceptar l’aprenentatge que ens proporciona.

DATES:
Dissabte 9 de febrer 2019 de 10 a 14h i de 16 a 20h i
Diumenge 10 de febrer 2019 de 10 a 14h (12 hores)

XERRADA INFORMATIVA GRATUITA:

Dimecres 30 de Gener de 2019 de 18:30 a 19:30h

PREU: 130 €

IMPARTEIX:
Sergio García. Terapeuta Gestalt. Especialitzat en Teràpia Corporal Correctiva. Màster Practicioner PNL. Màster en Hipnosi Ericksoniana. Diplomat en classificació de patrons psicològics i de la personalitat.

Contenido no disponible.
Por favor, acepta las cookies haciendo clic en el aviso

Taller de Mindfulness

Pràctiques d’Atenció Plena per viure sense estrès. 

Dirigit a:

taller mindfulness tarragonaTotes les persones interessades en reduir l’estrès, calmar la ment, gestionar millor les emocions, respondre amb més sabiduria davant dels reptes de la vida i tractar-se amb més amabilitat.

Els programes de reducció de l’estrès i l’ansietat basats en el mindfulness han demostrat científicament la seva efectivitat i cada cop amb més freqüència són utilitzats com una eina eficaç per ajudar les persones a mantenir-se emocionalment estables, centrades i serenes.

Imparteix

Mercè Salat. Psicòloga Sanitària i Psicoterapeuta, Postgrau en Mindfulness i Psicoteràpia. Programa MBSR. Practicant des de fa més de 10 anys havent  pariticipat en diversos retirs de silenci i meditació. Membre de la Sangha del mestre budista zen Thich Nhat Hanh.

Dates:

Juliol:

del Dilluns 16  al Dijous 19 de 16:30h a 18:30h

Agost:

del Dilluns 20 al Dijous 23 de 10:00h  a 12:00h

Requisits:  Portar roba còmoda

Preu :   80€ el taller de 4 mòduls ( 8 hores)

Taller: Orgasme Femeni per a homes

Dirigit a:

A tots els homes interessats en millorar la sexualitat amb la seva parella o amb les dones, que vulguin viure amb més plenitud les relacions sexuals o que vulguin resoldre obstacles en la comunicació íntima.

També a tots aquells que tinguin curiositat per saber com s’aborda l’orgasme femení des del Tantra.

 

Data:

19 d’octubre ( de 19:00 a 22:00h)

divendres 29 de març de 2019 de 19 a 22h

 

Imparteixen:

 

Mercè Salat:  Psicòloga Sanitària i Psicoterapeuta. Experiència en el tractament de trastorns sexuals i la conducció de tallers de feminitat. Màster en PNL. Postgrau en Psicoterapia i Mindfulness.

 

Rut Raventós : Mestra mística formada en Tantra, Meditaciones Activas de Osho, Arun Tacte Conscient, masoterapia tàntrica de la tradició Kaula, altres tècniques de massatge i  naturopatia.

 

Preu  

70€

Reenamora’t del teu cos

 Taller per dones mastectomitzades

Dirigit a :

Totes les dones que hagin patit una mastectomia, ja que després de viure una experiència tan dolorosa com aquesta amputació parcial o total dels  pits, que és el signe de feminitat més important per la dona,la majoria  tenen seqüeles no només físiques sinó també emocionals.

En aquest taller s’aportaran eines per a què les dones reconeguin el seu nou cos i comencin a estimar-lo de nou.

 

Dates:

Dissabte 26 de Gener de 2019 de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00h.

 

Imparteix:

Rut RaventósMestra mística formada en Tantra, Meditacions Actives d’Osho, Arun Tacte Conscient, masoterapia tàntrica de la tradició Kaula, altres tècniques de massatge i  naturopatia.

 

Preu:

100€

Taller Sexualitat conscient per a nois i noies joves

taller sexualidad para jovenesEls joves estan iniciant la seva vida sexual molt aviat, sense comptar amb la preparació emocional, psi-cològica i en ocasions fins física per fer-ho d’una manera conscient i responsable. La for-mació en sexualitat que reben es basa exclusivament en els mètodes anticonceptius i enfer-ties de transmissió sexual i la que reben d’internet és bàsicament porno. La sexualitat és molt més que això. És un acte sagrat i transcendental en les nostres vides. La sexualitat conscien-te ens ofereix una visió més àmplia de la sexualitat i de la manera en què ens relacionem amb ella. S’aportaran eines als nostres joves perquè puguin prendre decisions responsables i conscients sobre el respecte del seu propi cos i el dels altres.

LA INTENCIÓ D’AQUESTS TALLERS ÉS:
• Informar sobre Sexualitat Conscient avalada per investigacions recents en el camp de la sexualitat. Més que la simple adquisició de coneixements i continguts, l’educació sexual hauria de guiar cap al desenvolupament del pensament crític i aconseguir una actitud positiva cap a la sexualitat.
• Adquirir consciència del propi cos; conèixer-lo, acceptar-ho i estimar-lo.
• Promoure l’autoconeixement en relació amb el cos com un factor d’autoestima i d’atenció a la salut.
• Aprendre a respectar els altres.
• Descobrir el poder de la seva pròpia energia sexual que podran fer servir en tots els àmbits de la seva vida (esport, estudis, creativitat, espiritualitat, etc.).
• Aprendre a respectar-se i poder comunicar el que desitja i el que no. Fomentar el procés per mitjà del qual l’individu pugui reconèixer, identificar i acceptar-se com un ésser sexuat i sexual a tot el llarg del cicle de la vida, lliure de tota ansietat, por o sentiments de culpa.
• Fomentar el desenvolupament de rols de gènere que promouen el respecte i les relacions justes entre éssers humans dins d’un marc de valors basats en els drets humans.
• Promoure el valor dels vincles i del component afectiu de les relacions humanes més enllà de les relacions de parella.
• Promoure la comunicació dins de la parella i la família, en fomentar les relacions equitatives, independentment del sexe i l’edat
• Fomentar el comportament sexual responsable, conscient i plaent cap a si mateix i els altres. .

Els adolescents no solen sentir confiança per expressar els seus dubtes de la sexologia en família però sí que tenen milions d’elles. El fet de no tenir a qui dirigir-se els fa buscar informació a si-tios inapropiats donant solucions bastant errònies i en ocasions perilloses. Resoldrem els seus dubtes i els donarem informacions perquè practiquin sexe d’una manera responsable i saludable.

DIRIGIT A:
Joves d’ambdós sexes de 14 a 20 anys.

IMPARTEIX:

Rut Raventós: Mestra Mística formada en Tantra, Meditacines Actives d’Osho, Arun Tacte Cons-cient, Massoteràpia tàntrica de tradició Kaula, altres tècniques de massatge i naturopatia.

 

DATES:
Divendres 15 i 22 de Febrer 2019 de 18 a 21h.

Dimarts 23 d’Abril 2019 de 9.00h a 15.00h

PREU:
80 €

Taller de Sexualitat Femenina conscient

Dirigit a

taller sexualidad femeninaTotes les dones interessades en conèixer-se més elles mateixes i la seva sexualitat. Descobrir noves maneres de sentir-se i relacionar-se amb el cos i l’energia sexual.

 

Dates

Divendres 9, 16, 23 i 30 de Novembre de 2018

de 19h a 22h

Divendres 1, 8, 15 i 22 de març de 2019 ,en horari de 19  a 22h

 

Imparteix

Mercè Salat. Psicòloga Sanitària i Psicoterapeuta. Experta en el tractament de trastorns sexuals i en la conducció de tallers de feminitat. Màster en PNL. Postgrau en Psicoterapia i Mindfulness.

 

Rut RaventósMestra mística formada en Tantra, Meditacions Actives d’Osho, Arun Tacte Conscient, masoterapia tàntrica de la tradició Kaula, altres tècniques de massatge i  naturopatia.

 

Preu

1 Taller 70€

El cicle sencer ( 4 tallers) 200€   PREU ESPECIAL

Pel primer mòdul cal adquirir el material a part que tindrà un cost de 20€

 

Tallers

1.L’energia sexual i mulavanda (1 de Març)
2. El teu cos sagrat i el massatge conscient (8 de Març)
3. Aquest gran desconegut, el teu clítoris (15 de Març)
4. L’orgasme femení (22 de Març)

Taller sexualitat i sexualització masculina conscient

 

sexualidad masculinaLa sexualitat és l’energia més poderosa que té l’ésser humà. Per diverses causes i conflictes, (socials, culturals, familiars, etc.), hem distorsionat en gran mesura l’expressió natural i genuïna d’aquesta força.

 

En aquest taller treballarem la sexualitat amb la finalitat d’expressar-la i viure-la de manera sana, natural i creativa en cada un de nosaltres.

 

Treballem les dues polaritats de la sexualitat, el Ying i el Yang, la identitat de cada gènere i com els sosté l’home. La integració d’aquestes dues polaritats en cada ésser i la seva expressió. Treballem les conductes per detectar la rigidesa o inexperiència en el contacte amb aquests dos aspectes de la sexualitat. Analitzem els patrons o rols socials que influeixen en el nostre concepte del masculí i el femení i com ens afecta en la nostra trobada amb l’home / dona. Aprofundim en creences associades a la sexualitat i pors que ens limiten a l’apropament a l’altre sexe.

 

La sexualitat es connecta i es transmet principalment per 3 centres; Instint, Emoció i Ment. Cada centre es pot fer conscient i podem conèixer la personalitat que resideix en cada un d’ells i manejar amb responsabilitat i fluïdesa, així com rebre i entendre l’expressió que l’altra persona m’està comunicant per aquests centres.

 

Dirigit a:

Tots els homes interessats a investigar en la seva pròpia sexualitat i sexualització.

 

Dates:

Dissabte 11 de Maig de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00

 

Imparteix:

Sergio García. Terapeuta Gestalt. Expert en tallers de sexualitat. Especialitzat en Teràpia Corporal Correctiva. Màster Practicioner PNL. Màster en Hipnosi Ericksoniana. Diplomat en classificació de patrons psicològics i de la personalitat.

 

Preu:

100€

Taller “ Tocant el Femení”

Vine a descobrir l’experìència d’un cercle de dones 

 

Dirigit a :

 

tocando lo femeniA totes les dones interessades en endinsar-se en el descobriment de l’essència i el poder femení que habita dins seu i que vulguin sentir la màgia de l’experiència d’un cercle de dones. Recuperant la memòria del cercle femení podràs viure en la teva pròpia pell la nutrició, la comprensió i la sanació que una vivència d’aquest tipus facilita.

 

 

Dates:

 

Dissabte 11 d’agost de 10:00 a 14:00 h

 

Imparteixen:

 

Mercè Salat .Psicòloga Sanitària i  Psicoterapeuta. Experiència en el tractament de trastorns sexuals i la conducció de tallers de feminitat. Màster en PNL. Postgrau en Psicoterapia i Mindfulness. meditadora i pràcticant de mindfulness.

Rut Raventós. Mestra mística formada en Tantra, Meditacions Actives d’Osho, Arun Tacte Conscient, masoterapia tàntrica de la tradició Kaula, altres tècniques de massatge i  naturopatia.

 

Requisits:

 

Portar roba còmode i estar disposada a experimentar

 

Preu:

50€

Moviment i Creixement Personal

Eines expressives i corporals per a una bona salut física, mental i emocional.

Dirigit a:

Totes les persones interessades a explorar el seu ser a través del cos i del moviment. Aprendrem des de com em relaciono amb els altres fins a com deixar anar pes per estar disponible aqui i ara, reenergetizándonos i amb més consciència de qui som.

Activació dels diferents centres d’energia a través del moviment.

Descobriment dels personatges adquirits i els seus plàstiques.

Harmonització, línies i ritmes naturals del moviment intern i grupal (escolta pròpia i del conjunt).

Dates:

Dissabte 24 de novembre de 2018 de 10.00 a 14.00h i de 16.00 a 20.00h.

Dissabte 2 de febrer de 2019 de 10.00 a 14.00h i de 16.00 a 20.00h.

Preu: 130 €

Impartit per:

Yaiza Guimare. Minbody Coach (especialista en moviment), Terapeuta Psicocorporal, Actriu i Presentadora

Contenido no disponible.
Por favor, acepta las cookies haciendo clic en el aviso

On Som?

SN Psicología

Contacta amb nosaltres

8 + 14 =

Adreça

Rambla Nova 21, 3º 2ª
43003 Tarragona
}

Horaris

Dilluns a Divendres de
9 a 21 hores

Tèlefon

Twitter

 

Si continuas utilizando este sitio aceptas el uso de cookies. más información

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar