Truqui'ns 977 22 05 60
Atenció telefònica de 9:30 a 16h. Fora de l'horari utilitzin el formulari de contacte

Activitats SN Psicología

linea_divisoria

Propers Tallers

linea_divisoria

Taller “Constel·lacions familiars”

Entrevista Diari de Tarragona 6/03/2017: Constelaciones Familiares: cómo superar conflictos transgeneracionales.


És un tipus de teràpia creada per Bert Hellinger com un mètode vivencial per comprendre i resoldre conflictes personals. Ens permet comprendre millor quines són les dinàmiques conflictives que ens bloquegen a la vida. És una teràpia grupal en la qual es tracta un tema d’una persona i la resta del grup, dirigida pel terapeuta, representa aquestes dinàmiques conflictives inconscients. Les treu a la llum i és gràcies a aquesta presa de consciència, que la persona pot fer un canvi de posicionament en el conflicte per resoldre-ho.

En quins principis es basa?

Hi ha un conjunt de lleis que Bert Hellinger va descobrir i que ell anomena “els ordres de l’amor”, en els quals es basa totes les estructures familiars. Quan aquests ordres alteren apareixen els conflictes inconscients. Algunes de les lleis dels ordres de l’amor són, per exemple: – Si un fill adopta el paper de cuidador de la seva mare, o una filla adopta el paper de cuidadora del seu pare, enlloc que sigui aquesta mare o pare els cuidadors dels seus fills, es pot generar un tipus de vincle desordenat que impedeixi que aquest fill o filla pugui establir una relació de parella plena. – Si una relació de parella es trenca, per poder construir una altra relació de parella amb un vincle fort, s’han de complir dues regles. D’una banda, cal tenir totalment clar que aquesta relació ha acabat a nivell de parella, i d’una altra banda, cal reconèixer que aquesta persona ha estat important i ha format part de la teva vida. Si això no es fa, apareixeran conflictes inconscients en la següent relació que s’intenti formar. P.e. inici relacions de parella però mai em comprometo. – Si hi ha una persona no reconeguda dins de l’estructura familiar, per un nen que ha mort molt petit o un avortament del qual no es parla, llavors algun descendent crea un vincle amb aquesta persona absent, que no cal que hi hagi conegut, i tendeix a tenir una vida en què falta la motivació i l’alegria per viure.

Per què assistir a un taller de constel·lacions familiars?

En els tallers de constel·lacions familiars es tracten temes universals, que afecten tot el món, com les relacions de parella, les dificultats en les relacions pares – fills, els secrets familiars, les malalties familiars, etc. Si bé la persona que constel·la treballa una dificultat pròpia, la resta del grup, ja sigui en la col·laboració activa en la representació del conflicte o bé mitjançant l’observació, connecta amb les seves vivències i les emocions apropant-lo a una comprensió de la seva vida que l’ajuda a la resolució dels seus propis conflictes emocionals.
Quins tipus de conflictes podem portar a una constel·lació?
 •  Relacions pares – fills
 • Relacions de germans
 • Malalties físiques
 • Malalties emocionals
 • Dificultats laborals

 

Dates:

Divendres 24 de Setembre de 16 a 20h
Divendres 22 de Octubre de 16 a 20h
Divendres 19 de Novembre de 16 a 20h
Divendres 17 de Desembre de 16 a 20h

 

Imparteix:

Sònia Navarro – Psicòloga Sanitària. Psicoterapeuta. Experta en Constel·lacions Familiars i en PNL.

Preu: 

75€ Constel·lar i 10€ participar en el taller.

Reserva la teva plaça ara

Taller “GRUP DE DESENVOLUPAMENT PERSONAL AVANÇAT


Terapia de Grup Septembre

Dirigit a:

Persones que han realitzat un procés personal individual i que desitgen avançar en el seu coneixement i desenvolupament humà. Clients que han tingut la capacitat de percebre el poder de la mirada interior en teràpia i desitgen continuar amb un procés de realització i expansió personal.

Objectius:

Treballar una dimensió superior a la teràpia individual. Passar de l’aprenentatge del JO (teràpia individual) a l’aprenentatge del TU (Procés Superior Grupal) per connectar amb ELL (dimensió superior) amb la finalitat de catalitzar i oferir el millor d’un mateix; trobar i integrar la nostra millor versió. Ampliar el coneixement humà des del contacte amb l’altre, desenvolupar-nos mitjançant el poder del contacte grupal, i potenciar la nostra mirada al món amb amor i energia  positiva. Poder entregar a la nostra vida i als nostres projectes personals, familiars, socials i professionals una projecció superior a nosaltres mateixos.

Dates: 

Grup de tarda:

Inici Dimecres 14 de Abril de 2021

(Paquet de 10 sessions grupals distribuïdes en dues hores setmanals, els dimecres de  17:30 a 19:30h)

Grup de matí:

Inici Dijous 29 de Abril de 2021

(Paquet de 8 sessions grupals distribuïdes en dues hores setmanals, els  dijous de 9:30 a 11:30h)

Programa:

Trobada Desenvolupament Personal Grupal

Treball Terapèutic Grupal/ Gestió Emocional/Gestalt/Sistèmic/Constel·lacions Familiars/Corporal

 

Imparteixen: 

Sònia Navarro – Psicòloga Sanitària, Psicoterapeuta  i Sexòloga

Sergio García – Terapeuta i Formador Gestalt

 

Preu:

250 € (10 sessions de 2 hores cadascuna) grup de tarda

200 € (8 sessions de 2 hores cadascuna) grup de matí

Reserva la teva plaça ara

Testimonis de participants en el Grup de desenvolupament personal avançat

“Aquest curs m’ha ajudat a créixer més de pressa que la teràpia individual.
M’he adonat de moltes coses que puc fer diferent i millor en el meu dia a dia de la relació amb els altres i amb mi mateixa. La professionalitat i excel·lència de qui l’imparteix fa que et sentis acompanyada i guiada en tot moment i et dóna la seguretat que necessites per tirar endavant.

Els companys i companyes del curs es presenten com a grans mestres i el seu treball et permet mirar-te a tu mateixa i veure en tu què aprens de cadascuna de les seves experiències. Persones aparentment desconegudes tenen experiències properes a les teves que et fa reflexionar com abordar-les amb més èxit.

Un curs absolutament recomanable per a les persones encoratjades a viure amb plena llibertat!”
Maria.

Veure todes les opinions

Taller “REVITALITZA LES TEVES EMOCIONS”


Dirigit a TU si vols:revitalitza les teves emocions taller psicologia en Tarragona

-Conèixer i superar les teves limitacions
-Sentir el poder que hi ha dintre de tu
-Connectar amb la teva saviesa interior
-Impulsar el teu present

El treball serà vivencial i experiencial i utilitzarem tècniques de Gestalt, Constel·lacions Familiars i PNL

Dates:

Dissabte 7 de Novembre de 2020      –  de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00

Diumenge 8 de Novembre de 2020  – de 10:00 a 14:00

Imparteixen:

Sònia Navarro – Psicòloga Sanitària, Psicoterapeuta i Sexòloga

Sergio García – Terapeuta i Formador Gestalt

Preu: 

197 €

Reserva la teva plaça ara

Taller “Gestió de la por”

Dirigit a:

gestión del rechazo

Totes les persones, homes o dones que vulguin aprendre a gestionar aquesta emoció.

En aquest taller investigarem les pors i creences, que ens aborden quan connectem amb l’altre, veurem el fons d’aquesta emoció i com ens afecta els nostres vincles i sobretot treballarem en quina posició emocional em trobo i què em dic quan sóc rebutjat.

Evidentment el que un experimenta amb l’altre també ho viu amb si mateix. Mirarem quin és el nucli d’aquest procés i d’on prové, veurem com ens parlem a nosaltres mateixos i aprendrem a acceptar les nostres parts fosques i lluminoses per mirar-les amb amor.

Dates:

Diumenge 7 de Juny 2020 de 09:00 a 14:00h. i de 15:00h a 18:00h.

Imparteix:

Sergio García. Terapeuta Gestalt. Especialitzat en Teràpia Corporal Correctiva. Màster Practicioner PNL. Màster en Hipnosi Ericksoniana. Diplomat en classificació de patrons psicològics i de la personalitat.

Preu:

100 €

Reserva la teva plaça ara

Taller “La Parella – obrir-se al bon amor”

Dirigit a:

Totes les persones, homes o dones, que vulguin autoconèixer i sanar-se, reconèixer i ser reconegut. Pots venir amb parella o sense parella en aquest moment.
L’ésser humà és un animal que necessita de l’altre. Les relacions marquen gran part de la nostra vida. Amb la nostra parella vivim moments importants i és la persona que està sempre al nostre costat i amb qui solem tenir descendència i també amb la qual carreguem i descarreguem problemes, moments feliços, projeccions, xantatges emocionals, etc.
A la parella solem culpabilitzar o culpar, buscar víctimes o botxins. Però l’únic que hi ha són parelles sanes i parelles insanes: ningú té el poder de fer-nos feliços o infeliços. Això només depèn del grau d’harmonia que tinguem amb la vida, de l’equilibri entre el donar i el prendre perquè la relació sigui fructífera. La clau de la relació és ser i deixar ser.
Aquest taller és un espai de dol amb el passat i d’obertura al que ve. És un espai de reconèixer l’altre i ser reconegut a si mateix, de respectar i de fer-se respectar, un espai d’aprendre a compartir alegries i dolors, en definitiva: un espai de vida, un espai d’amor.
Al taller de ‘La Parella’, guarirem els vincles tòxics de relacions passades, les dependències cap a mi i cap a l’altre, així com tancar bé les relacions passades. Ens lliurarem de nou a l’amor, a la vida, treballarem la sexualitat i el cor, a ser exigents i ser exigits, el compromís, l’entrega, la igualtat, i resoldrem les creences que ens limiten per arribar a un bon amor. La parella és creixement i és el major mirall que tenim al nostre costat. La parella és el nostre mestre i hem d’acceptar l’aprenentatge que ens proporciona.

Dates:

Diumenge 11 d’ Octubre 2020 de 9 a 14h i de 15 a 18h.

Imparteix:

Sergio García. Terapeuta Gestalt. Especialitzat en Teràpia Corporal Correctiva. Màster Practicioner PNL. Màster en Hipnosi Ericksoniana. Diplomat en classificació de patrons psicològics i de la personalitat.

Preu:

80

Reserva la teva plaça ara

Taller  “Orgasme Femení per a homes”

Dirigit a:

A tots els homes interessats a millorar la sexualitat amb la seva parella o amb les dones, que vulguin viure amb més plenitud les relacions sexuals o que vulguin resoldre obstacles en la comunicació íntima.

També a tots aquells que tinguin curiositat per saber com s’aborda l’orgasme femení des del Tantra.

 

Data:

Dimarts 9 de Març de 2021 de 18.00 a 21.00 h

Imparteixen:

Rut Raventós: Diplomada en Infermeria. Especialista en sexualitat a través de la tactoteràpia i formada en Tantra.

 

Preu  

50€

Reserva la teva plaça ara

Taller “Sexualitat conscient per a adolescents”

taller sexualidad para jovenes

Els joves estan iniciant la seva vida sexual molt aviat, sense comptar amb la preparació emocional, psicològica i a vegades fins i tot  física per fer-ho d’una manera conscient i responsable. La formació en sexualitat que reben es basa exclusivament en els mètodes anticonceptius i malalties de transmissió sexual i la que reben d’internet és bàsicament pornografia.

El coneixement dels mètodes anticonceptius i sobretot de les malalties de transmissió sexual són bàsics, però no hem d’oblidar que la sexualitat és molt més que això.  La sexualitat és un acte sagrat i transcendental en les nostres vides. La sexualitat conscient ens ofereix una visió més àmplia del  sexe.

En aquest taller s’aportaran eines als nostres joves perquè puguin prendre decisions responsables i conscients sobre el respecte del seu propi cos i el dels altres.

Objectius del taller:

• Informar sobre Sexualitat Conscient. A més a més de l’adquisició de coneixements sobre els mètodes anticonceptius i la protecció de les malalties de transmissió sexual, volem guiar als joves cap al desenvolupament del pensament crític i aconseguir una actitud positiva vers la sexualitat.

• Adquirir consciència del propi cos; conèixer-lo, acceptar-lo i estimar-lo.

• Promoure l’autoconeixement en relació amb el cos com un factor d’autoestima i de cura de  la salut.

• Descobrir el poder de la seva pròpia energia sexual (libido) que podran fer servir en tots els àmbits de la seva vida (esport, estudis, creativitat, espiritualitat, etc.).

•   Aprendre a respectar-se i poder comunicar el que desitja i el que no.

•   Fomentar el procés per mitjà del qual l’individu pugui reconèixer, identificar i acceptar-se com un ésser sexuat i sexual al llarg del cicle de la vida, lliure de tota ansietat, por o sentiments de culpa.

• Fomentar el desenvolupament de rols de gènere que promouen el respecte i les relacions justes entre éssers humans dins d’un marc de valors basats en els drets humans.

•   Promoure el valor dels vincles i del component afectiu de les relacions humanes més enllà de les relacions de parella.

•   Fomentar el comportament sexual responsable, conscient i plaent cap a si mateix i els altres.

Els adolescents no solen sentir confiança per expressar els seus dubtes sexuals en família però sí que tenen molts dubtes. El fet de no tenir a qui dirigir-se els fa buscar informació en llocs  inapropiats,  on moltes vegades reben  solucions bastant errònies i en ocasions perilloses. Resoldrem els seus dubtes i els donarem informació perquè quan decideixin tenir relacions sexuals ho facin d’una manera conscient i saludable.

Dirigit a:

Joves d’ambdós sexes de 14 a 20 anys.

Imparteix:

 Rut Raventós: Diplomada en Enfermeria. Especialista en sexualitat a través de la tactoteràpia i formada en Tantra.

Dates: 

Dissabte  28 de març 2020 de 10 h a 14 h

Diumenge 28 de juny 2020 de 10 h a 14 h

Preu:

70

Reserva la teva plaça ara

Taller “ Tocant el Femení”

Vine a descobrir l’experìència d’un cercle de dones 

 

Dirigit a :

tocando lo femeniA totes les dones interessades a endinsar-se en el descobriment de l’essència i el poder femení que habita dins seu i que vulguin sentir la màgia de l’experiència d’un cercle de dones. Recuperant la memòria del cercle femení podràs viure en la teva pròpia pell la nutrició, la comprensió i la sanació que una vivència d’aquest tipus facilita.

Imparteixen:

Rut Raventós: Diplomada en Infermeria. Especialista en sexualitat a través de la tactoteràpia i formada en Tantra.

Dades:

15 de Maig de 2021 de 16:00h a 20:00h

Preu:

60€

Reserva la teva plaça ara

Taller “Mira’t i reconnecta’t”

Dirigit a:

Totes aquelles persones que estiguin interessades en el coneixement profund i ampli de l’ésser humà, en el seu autoconeixement i en la seva capacitat per entendre i comunicar-se amb la resta del món.

Aquest Grup de Creixement té com a finalitat proporcionar diferents habilitats per aconseguir viure en harmonia i acceptació d’un mateix.

Per adquirir amb suficiència aquestes capacitats, es requereix realitzar un treball personal pel camí únic i personal que a cada un de nosaltres ens ha tocat viure, per tal d’identificar els diferents elements (emocions, relacions, bloquejos, processos cognitius, etc.) que formen part del nostre ésser, per gestionar-los i viure’ls de manera sana.

En aquest viatge, experimentarem un procés de desaprenentatge de patrons i rols adquirits al llarg de la nostra vida i trobarem una autoregulació organísmica i emocional que floreix de les passions i virtuts que emanen de la nostra més genuïna essència.

Dates:

Diumenge 10 de Maig 2020 de 9 a 14h i de 15 a 18h.

Impartit per:

Sergio García. Terapeuta Gestalt. Especialitzat en Teràpia Corporal Correctiva. Màster Practicioner PNL. Màster en Hipnosi Ericksoniana. Diplomat en classificació de patrons psicològics i de la personalitat.

Preu:

100 €

Reserva la teva plaça ara

Taller “Autoestima”

La millor manera de ser feliç amb algú és ser feliç amb un@ mateix@

 

Dirigit a:

 

taller autoestimaTotes les persones que volen millorar l’autoconeixement i establir un vincle amorós i de respecte cap a si mateixes. Persones que desitgin impulsar emocions positives que donin empenta als seus projectes vitals

 

Dates:

Per determinar

 

Preu:

 70 € 

 

Imparteix:

Mercè Salat Psicòloga Sanitària i Psicoterapeuta. Àmplia experiència en l’acompanyament de persones en moments de canvis vitals i  malalties. Màster en PNL i Hipnosi Eriksoniana. Postgrau en Psicoterapia i Mindfulness.

Reserva la teva plaça ara

Taller “Connecta amb el teu jo seductor”

Dirigit a:

taller conecta con tu yo interior tarragona

Totes les persones interessades a connectar amb el seu poder, amb el seu atractiu intern i amb el seu jo seductor. La seducció no és una tècnica, és una qualitat que està dins de tots nosaltres i que amb l’ajuda de les persones adequades podem descobrir i aprendre a utilitzar de la manera que desitgem.

L’objectiu del taller és millorar la teva creativitat comunicativa, la teva autoestima, la teva seguretat, el teu llenguatge verbal i no verbal … és adonar-te com et situes davant de les persones del mateix sexe i del sexe contrari, i què veuen ells de tu i què vols que vegin.

El treball que es realitzarà al taller serà vivencial i pràctic per tal que el puguis aplicar immediatament a la teva vida. 

Imparteix

Sònia Navarro. Psicòloga Sanitària, Psicoterapeuta. Especialista en Teràpia de Parelles i Sexòloga.

Sergio García. Terapeuta Gestalt. Especialitzat en Teràpia Corporal Correctiva. Màster Practicioner PNL. Màster en Hipnosi Ericksoniana. Diplomat en classificació de patrons psicològics i de la personalitat.

Dates:  Dates per determinar 

Preu :

100

Reserva la teva plaça ara

Taller “Abraça’m”

Dirigit

abraça'm taller terapia Tarragona SN Psicologia

A homes o dones que vulguin experimentar amb ell/ella mateix/a i amb la interacció amb els altres. No fa falta experiència en el Tantra.

En el taller es crearà un espai on podràs reconnectar amb el teu cos, amb la teva vitalitat, amb el teu cor, amb el silenci, amb un estat de presència i amb el teu Ser més profund. Tot això per a poder “Mirar endins” i arribar a veure’ns, sentir-nos, escoltar-nos i accedir a la nostra autèntica veritat.

La clau fonamental és acostar-nos al contacte amb l’altre des de l’amor, el respecte i un autèntic agraïment i aconseguir deixar a un costat la por, la culpa, el judici i l’anàlisi constant.

Contingut

Hi haurà dinàmiques per a obrir el cor, el cos i la ment. Per a deixar-se anar, deixar anar, meditar i connectar amb tu i amb el grup.

Podràs expressar-te lliurement i relaxar-te en tu, activar l’energia vital, sentir, cuidar i deixar-se cuidar, cantar, ballar i abraçar des de la teva veritable essència.

Dates

Dissabte 3 d’Octubre 2020 de 10 a 14 h

Imparteix

Rut Raventós, Diplomada en Infermeria. Especialista en sexualitat a través de la Tactoteràpia i formada en Tantra.

 

Preu

60 €

Reserva la teva plaça ara

Taller “L’alquímia del tacte”
L'alquimia del tacte taller psocologia Tarragona SN Psicologia

Dirigit

A qualsevol persona que tingui ganes de descobrir el poder transformador del tacte. Persones amb problemes o dificultats d’acceptació i relació amb el seu cos i amb altres persones (que estiguin en un procés terapèutic i sota la supervisió del seu psicòleg) per a avançar en el procés.

 Contingut

Taller de Tactoterapia i consciència corporal mixt on el cos i el tacte són els protagonistes. El tacte ajuda a crear un espai on poder recollir-se, centrar-se i reconèixer els seus cossos per a connectar amb el present.

Aquest taller permet acostar-se al propi cos amb amor, respecte i agraïment per a transformar la visió que tenim de nosaltres mateixos

Dates:

Per determinar.

Imparteix

Rut Raventós, Diplomada en Infermeria. Especialista en sexualitat a través de la Tactoteràpia i formada en Tantra.

Preu:

100 €

Reserva la teva plaça ara

Taller “Empoderament femení”

AUTOCONEIXEMENT, AUTOESTIMA I EMPODERAMENT FEMENÍ taller psicologia SN Psicologia TarragonaDirigit

 A dones de qualsevol edat i orientació sexual interessades a conèixer-se a elles mateixes i la seva sexualitat per al descobriment de noves maneres de sentir-se i relacionar-se amb el cos i l’energia vital.

Contingut

S’utilitza una metodologia activa-participativa, fonamentada en un aprenentatge significatiu, que afavoreix la vivència, la reflexió i un mètode de descobriment que possibiliti, sobretot, la modificació d’actituds referents a la seva vida i com la viuen.

Dates

Dissabte 12 de juny 2021 de 16:00h a 20:00h

Imparteix

Rut Raventós, Diplomada en Infermeria. Especialista en sexualitat a través de la Tactoteràpia i formada en Tantra.

Preu

60€

Reserva la teva plaça ara

Taller “Conèixer persones des del cor (per a singles)”

CONÈIXER PERSONES DES DEL COR PER A SINGLES taller de psicologia TarragonaDirigit

 

A homes i dones que necessitin relacionar-se i conèixer persones.

Pacients que estiguin fent un treball personal per a treballar de manera directa el compartir amb el grup.

Persones solteres amb dificultat per a trobar parella.

Contingut

Aquest taller facilita la trobada des de l’abraçada, el cos, la carícia i, sobretot, des del cor.

Es crearà un espai de total confiança, on podran reconnectar-se amb ells mateixos i reconèixer-se per a des d’aquí, obrir-se a conèixer i a compartir amb els altres.

Dates 

Dissabte 14 de novembre 2020 de 9 a 14h i de 15 a 18h.

Imparteix

Rut Raventós, Diplomada en Infermeria. Especialista en sexualitat a través de la Tactoteràpia i formada en Tantra.

Preu

80 €

Reserva la teva plaça ara

Taller “Mindfulness per a la gestió de l’estrès”

taller mindfulness tarragona

Dirigit  

A aquelles persones que estiguin patint estrès o ansietat o simplement que vulguin adquirir una eina de millora del benestar i la salut.

Contingut

El programa es desenvoluparà en 8 setmanes i serà principalment pràctic ja que el que es pretén és desenvolupar les habilitats i adquirir els hàbits que fan possible incorporar el mindfulness a la vida quotidiana.

Aprendràs

 1.  Concepte i orígens del mindfulness
 2. Cervell i mindfulness
 3. Aspectes bàsics sobre estrès i ansietat
 4. Principis fonamentals en la pràctica del mindfulness
 5. Pràctiques bàsiques:

Atenció a la respiració, atenció a les sensacions corporals, atenció a les emocions, atenció als continguts de la ment, Pràctiques basades en la compassió

 Es facilitarà un dossier amb informació i pràctiques treballades durant el curs i també hi haurà la possibilitat de gravar les practiques.

Dates i Horari

Dates per determinar.

Imparteix

Mercè Salat Psicòloga, psicoterapeuta amb àmplia experiència en el tractament de trastorns d’ansietat i estrès. Màster en PNL. Postgrau en Psicoteràpia i Mindfulness, meditadora practicant de mindfulness i facilitadora per més de 10 anys.

Preu

150€

Reserva la teva plaça ara

Taller “Orgasme femení per a dones”

Orgasme femení per a dones taller SN PsicologiaDirigit 

A dones que vulguin conèixer més el seu cos i la seva sexualitat, saber més sobre el funcionament de l’orgasme femení i trencar amb alguns mites i falses creences.

També serà útil per a dones que en el passat o actualment estiguin experimentant alguna dificultat per a accedir al desig sexual, sota nivell de libido, problemes per a aconseguir l’orgasme, anorgàsmia, o si sent que la seva sexualitat ha baixat d’intensitat.

Contingut

Com conèixer millor el propi cos i ampliar coneixements sobre l’orgasme femení. Tipus d’orgasmes que es poden experimentar. Experimentar com activar l’energia sexual i millorar la libido. Millorar i ampliar la capacitat orgàsmica.

Dates

Dimarts 23 de Març de 2021 de 18.00 a 21.00 h

Imparteix

Rut Raventós: Diplomada en Infermeria. Especialista en sexualitat a través de la tactoteràpia i formada en Tantra.

Preu

50 €

Reserva la teva plaça ara

Taller “DESPERTA EL TEU EROTISME”

DESPERTA EL TEU EROTISMEDirigit 

A dones de totes les edats i orientació sexual diversa que sentin que volen recuperar la confiança en si mateixes i en el seu cos i/o que vulguin recuperar el seu costat més sensual i eròtic.

 

Contingut

Aprendre a despertar l’erotisme en la nostra vida a través dels sentits i permetent que el cos s’expressi i es mostri sense por.
Taller en què el camí cap a la sensualitat serà mitjançant jocs, riures i balls en un entorn de total seguretat i confiança.

 

Data

Dissabte 13 de Juny de 9.00 a 14.00 i de 15.00 a 18.00
 

Imparteix

Rut Raventós diplomada en Infermeria i Especialista en Sexualitat

Preu

100 €

Reserva la teva plaça ara

Taller “COM RECONNECTAR A NIVELL SEXUAL AMB LA TEVA PARELLA”

Dirigit a:

COM RECONNECTAR A NIVELL SEXUAL AMB LA TEVA PARELLAParelles de qualsevol condició sexual que vulguin tornar a activar o reconnectar amb la seva energia sexual. En aquest taller les parelles podran donar un gir a la seva vida sexual i afectiva. Descobriran una manera més àmplia de viure la seva sexualitat i la manera en què es relacionen a nivell més íntim.

 

Objectius: 

 • Modificar la manera en la qual et relaciones a nivell afectiu amb la teva parella
 • Activar l’energia sexual
 • Millorar la comunicació íntima entre la parella utilitzant la comunicació no violenta
 • Reconèixer els teus desitjos i fantasies i poder comunicar-los a la parella
 • Conèixer la sexualitat conscient
 • Aprendre com la trobada íntima-sexual amb la nostra parella és un acte meditatiu
 • Aprendre a “parar el temps”, a connectar amb el present per enfortir el vincle que us uneix.

Dates:

Dimarts 29 de Setembre de 2020   de 18.30 a 21.30

Dimarts 27 d’Octubre de 2020        de 18.30 a 21.30

Dimarts 24 de Novembre de 2020 de 18.30 a 21.30

Dimarts 22 de Desembre de 2020 de 18.30 a 21.30

(El taller consisteix en 4 sessions de 3 hores cadascuna, fent una sessió mensual)

Imparteix:

Rut Raventós Infermera. Especialista en Sexualitat Conscient  des de la Tactoteràpia.

Preu:

200 € els 4 moduls (12 hores)

Reserva la teva plaça ara

Taller per homes “DISFUNCIÓ ERÈCTIL”

Dirigit a:

taller de disfunció erèctil per homes TarragonaHomes que tinguin o hagin tingut disfunció erèctil.  

Objectius: 

 • Conèixer la sexualitat conscient.
 • Aprendre a viure amb més plenitud les relacions sexuals.
 • Resoldre obstacles en la comunicació íntima.
 • Conèixer més sobre el cos i el plaer.
 • Aportar eines per ajudar a millorar la situació.

Tot en un entorn de confidencialitat en el que tu et puguis sentir còmode per poder abordar una situació que afecta a molts aspectes de la teva sexualitat i de la teva vida.

Grup molt reduït per a homes.

Dates:

Dimarts 22 de Setembre de 2020   de 18.30 a 19.30

Imparteix:

Rut Raventós Infermera. Especialista en Sexualitat Conscient  des de la Tactoteràpia.

Preu:

50 €

Reserva la teva plaça ara

Taller “DONAR VEU AL PLAER

Dirigit a:

donar veu al plaerDones que vulguin conèixer més sobre la seva sexualitat i la relació que tenen amb la veu. El coneixement ens dóna seguretat i confiança en nosaltres mateixes, cosa que ens ajuda a desbloquejar la gola per deixar que la veu brilli.
Els bloquejos, pors, vergonyes i inseguretats a nivell sexual ens fan contraure el nostre cos i des d’aquest lloc no és possible gaudir. Aquesta tensió afecta també la nostra veu que està íntimament relacionada amb la nostra vida sexual.
En aquest taller entrarem en la nostra sexualitat única i genuïna. Aquest viatge ens porta a descobrir la nostra veu i com el nostre cos s’expressa a través d’ella.

El so és vibració, quan treus la teva veu el cos vibra, i aquesta vibració ajuda a expandir el plaer per tot el teu ser, el distribueix permetent que sentis el plaer per tot el cos i no només a la zona que estàs sent estimulada.

 

Objectius: 

 • Alliberar la teva feminitat i sexualitat a través de la veu.
 • Millorar la teva autoestima i potenciar l’amor propi
 • Descobrir noves maneres de sentir i de sentir-te.
 • Connectar amb la teva comunicació vertadera, íntegra i acorde al teu present.

Tot en un entorn de confidencialitat en el que tu et puguis sentir còmode per poder abordar una situació que afecta molts aspectes de la teva sexualitat i de la teva vida.

Dates:

Dimarts 9 de febrer de 2021 de 18.00 a 21.00h

Imparteix:

Rut Raventós Infermera. Especialista en Sexualitat Conscient  des de la Tactoteràpia.

Preu:

50 €

Reserva la teva plaça ara

Taller “SEXUALITAT PER A PARES D’ADOLESCENTS

Dirigit a:

sexualitat per a pares d'adolescents

Pares i mares amb fills púbers i adolescents entre 12 i 18 anys.

Objectius: 

 • Donar als pares informació sobre la sexualitat conscient.
 • Com recolzar en l’educació sexual del teu fill adolescent.
 • Definir termes sobre la sexualitat
 • Com viuen els adolescents actuals la seva sexualitat.
 • Estratègies didàctiques que faciliten l’apropament i el diàleg.

Dates:

Dimarts 3 de Novembre de 2020   de 18.30 a 21.30 h

Imparteix:

Rut Raventós Infermera. Especialista en Sexualitat Conscient  des de la Tactoteràpia.

Preu:

50 €

Reserva la teva plaça ara

Taller “SEXUALITAT  CONSCIENT PER HOMES

Dirigit a:

sexualitat conscient per homesHomes de qualsevol edat i condició sexual que vulguin conèixer més el seu cos i la seva sexualitat conscient. Homes amb ganes de trencar mites i falses creences. Homes que experimenten o hagin experimentat dificultat per accedir al desig sexual o que tinguin o hagin tingut alguna disfunció sexual.

Objectius: 

 • Conèixer millor el propi cos
 • Ampliar coneixements sobre la sexualitat
 • Com activar l’energia sexual i millorar la libido
 • Millorar i ampliar la capacitat orgàsmica.

Dates:

Dimarts 18 de Maig de 2021 de 18.00 a 21.00 h

Imparteix:

Rut Raventós Infermera. Especialista en Sexualitat Conscient  des de la Tactoteràpia.

Preu:

50 €

Reserva la teva plaça ara

Taller “SEXUALITAT  CONSCIENT PER DONES

Dirigit a:

sexualidad para mujeres en Tarragona

Dones de qualsevol edat i condició sexual que vulguin conèixer més el seu cos i la seva sexualitat conscient. Dones amb ganes de trencar mites i falses creences. Dones que experimenten o hagin experimentat dificultat per accedir al desig sexual o que tinguin o hagin tingut alguna disfunció sexual.

Objectius: 

 • Conèixer millor el propi cos
 • Ampliar coneixements sobre la sexualitat
 • Com activar l’energia sexual i millorar la libido
 • Millorar i ampliar la capacitat orgàsmica.

Dates:

Dimarts 15 de Juny de 2021 de 18.00 a 21.00 h

Imparteix:

Rut Raventós Infermera. Especialista en Sexualitat Conscient. Formada en Tantra.

Preu:

50 €

Reserva la teva plaça ara

Taller “EL PLAER D’ESTAR PRESENT EN LA SEXUALITAT

Dirigit a:

el plaer d'estar presentTota persona que tingui dificultats per relaxar-se o desconnectar la ment durant la pràctica sexual. Es tracta d’un taller de relaxació i meditació per connectar amb un estat que faciliti el gaudi de la sexualitat.

Objectius:

Sentir el teu cos com connexió amb el present. Conèixer més de tu mateix/a.

Relaxar la teva ment, generar calma interior.

Relaxar-te i alleugerir l’estrès en la teva vida quotidiana.

Centrar-te en el moment present, per sentir el que està passant aquí i ara, moment a moment. Deixar d’estar al passat o al futur per accedir a un gran ventall d’informació que habitualment et perds.

Viure en plenitud i harmonia amb tu mateix, amb les altres i amb la vida

Treure’t la màscara i aprendre a mostrar als altres la teva vulnerabilitat sense por.

Aprendre a no jutjar-te ni jutjar als altres.

Dates:

Dimarts 26 de Gener 2021 de 18.00  a 21.00

Imparteix:

Rut Raventós Infermera. Especialista en Sexualitat Conscient  des de la Tactoteràpia.

Preu:

50 €

Reserva la teva plaça ara

Taller “Saviesa darrera de l’experiència de la pèrdua

 


SAVIESA DARRERA DE L’EXPERIÈNCIA DE LA PÈRDUAEl dol és un procés natural de readaptació, que implica una profunda experiència personal i on es manifesten diferents canvis de conducta, emocionals i corporals. Transitar aquest procés ens aporta saviesa i coneixement. 

Actualment estem patint una quantitat de pèrdues molt grans: personals, emocionals, materials, simbòliques…i totes elles ens afecten en el nostre dia a dia.

Hi ha processos i dols que són clars i altres que no tant, i tots s’han de treballar per poder tornar a un estat de llibertat i autonomia personal.

Transitar aquest dolor que genera qualsevol pèrdua és vital. Ajuda a seguir cuidant i gaudint del que tenim i estar oberts a rebre altres elements (personals o materials) necessaris per continuar vivint en la  nostra vida.

En aquest taller aprendràs a identificar tots  els processos de dol que actualment estan afectant la teva persona. Sabràs com treballar-los i connectaràs amb saviesa que hi ha darrere d’ells i aprendràs a utilitzar-los.

Dates:

Divendres 2 i 9 d’Octubre de 2020 – de 17:00 a 21:00 h

Imparteix:

Sergio García. Terpapèuta Gestalt. Especialitzat en Teràpia Corporal Correctiva. Máster Practicioner PNL. Màster en Hipnosis Ericksoniana. Diplomat en classificació de patrons psicològics i de la personalitat.

Preu: 80€


Reserva la teva plaça ara

Taller “Eneagrama i Autoestima”

 


Taller Eneagrama a Sn Psicología TarragonaL’Eneagrama de la personalitat és un manual d’instruccions de la condició humana a través del que podem comprendre les motivacions més profundes que hi ha darrera de les nostres conductes i actituds

Dirigit a :

Persones amb interès per conèixer, experimentar i profunditzar a l’eina de l’enneagrama.
Persones que vulguin profunditzar en el seu coneixement i creixement personal
Persones que tenen dificultats en el seu procés personal
Persones que volen millorar la relació amb el seu cos
Terapeutes que vulguin especialitzar-se en tècniques corporals i en l’eina de l’enneagrama
Terapeutes que sentin que els hi fa falta alguna cosa més per ser bons terapeutes.
En aquest taller obtindràs: Seguretat (mitjançant aquest treball connectaràs amb el teu fluxe d’energia veritable), Consciència (Aprenentatge de com funcionem les persones, com ens han afectat els fets i successos a la nostra vida i quins automatismes hem agafat per defensar-nos) i Integració (Canvis sense esforç, l’aprenentatge integrador mitjançant l’enteniment de l’experiència ens facilita el canvi des de la plena consciència. Entenem, aprenem i integrem)

 

Dates:

Dissabte 20 de Març de 2021 de 10:00 a 20:00 (fent parada de dues hores al migdia)

Imparteixen:

Sergio García: Terapeuta i Formador Gestalt

Preu: 80€


Reserva la teva plaça ara

Calendari d’activitats SN Psicologia

linea_divisoria

Setembre 2021

DL
DM
DC
DJ
DV
DS
DG
30
31
1
2
3
4
5
Events for 1 Setembre
Sense esdeveniments
Events for 2 Setembre
Sense esdeveniments
Events for 3 Setembre
Sense esdeveniments
Events for 4 Setembre
Sense esdeveniments
Events for 5 Setembre
Sense esdeveniments
6
7
8
9
10
11
12
Events for 6 Setembre
Sense esdeveniments
Events for 7 Setembre
Sense esdeveniments
Events for 8 Setembre
Sense esdeveniments
Events for 9 Setembre
Sense esdeveniments
Events for 10 Setembre
Sense esdeveniments
Events for 11 Setembre
Sense esdeveniments
Events for 12 Setembre
Sense esdeveniments
13
14
15
16
17
18
19
Events for 13 Setembre
Sense esdeveniments
Events for 14 Setembre
Sense esdeveniments
Events for 15 Setembre
Sense esdeveniments
Events for 16 Setembre
Sense esdeveniments
Events for 17 Setembre
Sense esdeveniments
Events for 18 Setembre
Sense esdeveniments
Events for 19 Setembre
Sense esdeveniments
20
21
22
23
24
25
26
Events for 20 Setembre
Sense esdeveniments
Events for 21 Setembre
Sense esdeveniments
Events for 22 Setembre
Sense esdeveniments
Events for 23 Setembre
Sense esdeveniments
Events for 24 Setembre
Events for 25 Setembre
Sense esdeveniments
Events for 26 Setembre
Sense esdeveniments
27
28
29
30
1
2
3
Events for 27 Setembre
Sense esdeveniments
Events for 28 Setembre
Sense esdeveniments
Events for 29 Setembre
Events for 30 Setembre

On Som?

SN Psicología

  Contacta amb nosaltres

  Nom

  Correu electrònic

  Telèfon

  Missatge


  Adreça

  Rambla Nova 21, 3º 2ª
  43003 Tarragona
  }

  Horari

  Horari de visites

  A concertar

  Horari d'atenció telefònica

  de 9.30 h a 16 h

  Si continuas utilizando este sitio aceptas el uso de cookies. más información

  Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

  Cerrar