Activitats SN Psicología

linea_divisoria

Propers Tallers

linea_divisoria

 

Constel·lacions Familiars

Actualidad SN Psicologia

Ioga

Taller de Mindfulness

Taller de Sexualitat Femenina

Entrevista Diari de Tarragona 6/03/2017: Constelaciones Familiares: cómo superar conflictos transgeneracionales.


Què són les constel·lacions familiars?

És un tipus de teràpia creada per Bert Hellinger com un mètode vivencial per comprendre i resoldre conflictes personals. Ens permet comprendre millor quines són les dinàmiques conflictives que ens bloquegen a la vida. És una teràpia grupal en la qual es tracta un tema d’una persona i la resta del grup, dirigida pel terapeuta, representa aquestes dinàmiques conflictives inconscients. Les treu a la llum i és gràcies a aquesta presa de consciència, que la persona pot fer un canvi de posicionament en el conflicte per resoldre-ho.

En quins principis es basa?
Hi ha un conjunt de lleis que Bert Hellinger va descobrir i que ell anomena “els ordres de l’amor”, en els quals es basa totes les estructures familiars. Quan aquests ordres alteren apareixen els conflictes inconscients. Algunes de les lleis dels ordres de l’amor són, per exemple: – Si un fill adopta el paper de cuidador de la seva mare, o una filla adopta el paper de cuidadora del seu pare, en lloc que sigui aquesta mare o pare els cuidadors dels seus fills, es pot generar un tipus de vincle desordenat que impedeixi que aquest fill o filla pugui establir una relació de parella plena. – Si una relació de parella es trenca, per poder construir una altra relació de parella amb un vincle fort, s’han de complir dues regles. D’una banda, cal tenir totalment clar que aquesta relació ha acabat a nivell de parella, i d’una altra banda, cal reconèixer que aquesta persona ha estat important i ha format part de la teva vida. Si això no es fa, apareixeran conflictes inconscents en la següent relació que s’intenti formar. P.e. inici relacions de parella però mai em comprometo. – Si hi ha una persona no reconeguda dins de l’estructura familiar, pe un nen que ha mort molt petit o un avortament del qual no es parla, llavors algun descendent crea un vincle amb aquesta persona absent, que no cal que hi hagi conegut, i tendeix a tenir una vida en què falta la motivació i l’alegria per viure.
Per què assistir a un taller de constel·lacions familiars?
En els tallers de constel·lacions familiars es tracten temes universals, que afecten tot el món, com les relacions de parella, les dificultats en les relacions pares – fills, els secrets familiars, les malalties familiars, etc. Si bé la persona que constel treballa una dificultat pròpia, la resta del grup, ja sigui en la col·laboració activa en la representació del conflicte o bé mitjançant l’observació, connecta amb les seves vivències i les emocions apropant-lo a una comprensió de la seva vida que l’ajuda a la resolució dels seus propis conflictes emocionals.
Quins tipus de conflictes podem portar a una constel·lació?
 Relacions pares – fills
 • Relacions de germans
 • Malalties físiques
 • Malalties emocionals dificultats laborals

Dates:

Es pot venir tot el dia, o escollir matí o tarda
Dissabte 25 d’Agost
de 9.00 a 14.00 i de 15.30 a 18.30h.
Divendres 21 de Setembre
de 14.30 a 21.00h
Dissabte 20 d’Octubre
de 9.00 a 14.00 i de 15.30 a 18.30h
Dissabte 17 de Novembre
de 9.00 a 14.00 i de 15.30 a 18.30h
Dissabte 1 de desembre
de 9.00 a 14.00 i de 15.30 a 18.30h

  Imparteix: Sònia Navarro – Psicòloga Sanitària i psicoterapeuta.

PREU:  65€ Constel·lar i 10€ participar al taller.

Quina importància té per a tu la teva relació de parella? Quants moments dediques a cuidar de la teva parella i de la relació en el dia a dia? Estàs satisfet / a amb la teva vida emocional, sentimental i sexual?
Moltes vegades vam iniciar la relació de parella des d’un lloc romàntic i on tot sembla que flueix sol… i amb el temps ens trobem que tot es va diluint i ja no és el mateix, de vegades per coses concretes que han passat i d’altres no se sap molt bé per què…

Et proposem una escapada alternativa, un cap de setmana per a re-connectar amb tu mateix i amb la teva parella, un cap de setmana per a saber com us comuniqueu i quins aspectes de tu i de la teva parella faciliten o dificulten la relació. Un cap de setmana divertit, un cap de setmana romàntic, alhora que un cap de setmana social, on coneixeràs a altres parelles que estan en situacions similars i al mateix temps molt diferents. Un cap de setmana molt especial.
Si voleu regalar-nos aquest cap de setmana us proposem dues nits a Sant Jaume dels Domenys (Tarragona), en una encantadora casa rural reservada per al nostre grup, en el qual treballarem els següent temes:

  • Com comunicar-nos amb la nostra parella per sentir-nos escoltats, entesos i recolzats.
  • Com escoltar a la nostra parella perquè se senti escoltada, entesa i recolzada.
  • Com arribar a acords satisfactoris per als dos.
  • Com aconseguir una sexualitat còmplice i com potenciar el desig.

Aquest taller de parella és interessant tant per a aquelles que estan en la fase d’enamorament i tot vagi bé, com per a aquelles que viviu la relació amb l’estrès i la tristesa que comporten els problemes de parella.
Aquest cap de setmana serà l’inici de la connexió que necessiteu per gaudir d’una vida de parella en què hagi confiança, diversió, alegria, seguretat, atracció i desig.

Dates:
Divendres 19 de juny de 2015 de 19.00 a 21:00 (arribada a partir de les 17h)
Dissabte 20 de juny del 2015 de 10.00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00
Diumenge 21 de juny del 2015 de 10.00 a 14.00 h. Lloc: Casa Rural Espai Fonda. Sant Jaume dels Domenys (Tarragona)

Lugar: Casa Rural Espai Fonda. Sant Jaume dels Domenys (Tarragona)

Modalidad Residencial. Incluye:

 • Taller de parelles
 • Consulta individual de teràpia de parella (opcional)
 • Habitació doble amb bany
 • Esmorzar, dinar, sopar, coffee break matí i tarda
 • Detall romàntic a l’habitació

Preu: 480 € / parella.

Modalitat No Residencial. inclou:

 • Taller de parelles
 • Consulta individual de teràpia de parella (opcional)
 • Menjar, coffee break matí i tarda

Preu: 320 € / parella.

El Ioga integral és per a tot tipus de nivells i per a tot tipus de persones. . Es fa una combinació de tots els tipus de ioga per a que la pràctica sigui molt més rica.

En aquestes classes integrarem la meditació, els pranayames, cant de mantres i les asanes (postures). A vegades hi ha postures més estàtiques on hi ha més control corporal i més resistència i equilibri i altres vegades el ioga és més dinàmic enllaçant diferents postures al ritme de la inspiració i la expiració.

Postures adaptables als diferents nivell de la persona. Es treballarà amb la imaginació, amb el simbòlic (sobretot en les meditacions i/o relaxacions) així com també s’ntegraran la consiència dels chakres (rodes energètiques) per a desbloquejar l’energia que dia a dia pot estancar-se per les situacions que anem vivint i experimentant.

Els beneficis del ioga són:

– Millorar la flexibilitat i l’elasticitat. Poden disminuir molèsties d’esquena, males postures, mals de cap, problemes respiratoris.
– Connectar cos i ment, per estar present i millorar la concentració i l’equilibri.

– Aprendre a respirar amb consciència, per equilibrar hemisferis cerebrals.
– Disminució de l’ansietat , de les pors i augment de l’autoestima

Dates:

Dimarts

de 19.30h a 20.45h.

Imparteix: Indaura Escolà. Psicòloga Sanitària. Professora de Ioga

Quan: Dimarts de 19.30h a 20.45h.
Preu: 35€

Eines expressives i corporals per a una bona salut física, mental i emocional.

Dirigit a:

Totes les persones interessades a explorar el seu ser a través del cos i del moviment. Aprendrem des de com em relaciono amb els altres fins a com deixar anar pes per estar disponible aqui i ara, reenergetizándonos i amb més consciència de qui som.

Activació dels diferents centres d’energia a través del moviment.

Descobriment dels personatges adquirits i els seus plàstiques.

Harmonització, línies i ritmes naturals del moviment intern i grupal (escolta pròpia i del conjunt).

Dates:

Dissabte 24 de novembre de 2018 de 10.00 a 14.00h i de 16.00 a 20.00h.

Preu: 130 

Impartit per:

Yaiza Guimare. Minbody Coach (especialista en moviment), Terapeuta Psicocorporal, Actriu i Presentadora

Dirigit a:

 

Les parelles que volen aprofundir en l’autoconeixement propi i del seu company/a, que volen aprendre a  generar un ambient de comunicació amorosa que faciliti la resolució de conflictes , que vulguin enfortir el vincle amorós i que vulguin impulsar i millorar la sexualitat.

 

Dates:

 

Dissabte 7 de juliol de 10: 00 a 14:00h i de 15:30 a 19:30h

 

Imparteix:

 

Mercè Salat. Psicòloga Sanitària i Psicoterapeuta. Experiència en el tractament de parelles, de trastorns sexuals i la conducció de tallers de feminitat. Màster en PNL i Hipnosi Eriksoniana. Postgrau en Psicoterapia i Mindfulness. Meditadora i pràcticant de mindfulness.

 

Preu:

 

100 € la parella

La millor manera de ser feliç amb algú és ser feliç amb un@ mateix@

 

Dirigit a:

 

Totes les persones que volen millorar l’autoconeixement i establir un vincle amorós i de respecte cap a sí mateixes. Persones que desitgin impulsar emocions positives que donin empenta als seus projectes vitals

 

Dates i Preus:

 

Es fan dos propostes amb horaris i preus diferents:

 

Divendres 13 de Juliol de 10:00h a 14:00h  ( 50€ )

Dissabte 4 d’agost de 10: 00 a 14:00h i de 15:30 a 19:30h ( 80€)

 

Imparteix:

 

Mercè Salat Psicòloga Sanitària i Psicoterapeuta. Àmplia experiència en l’acompanyament de persones en moments de canvis vitals i  malalties. Màster en PNL i Hipnosi Eriksoniana. Postgrau en Psicoterapia i Mindfulness.

Pràctiques d’Atenció Plena per viure sense estrès. 

Dirigit a:

Totes les persones interessades en reduir l’estrès, calmar la ment, gestionar millor les emocions, respondre amb més sabiduria davant dels reptes de la vida i tractar-se amb més amabilitat.

Els programes de reducció de l’estrès i l’ansietat basats en el mindfulness han demostrat científicament la seva efectivitat i cada cop amb més freqüència són utilitzats com una eina eficaç per ajudar les persones a mantenir-se emocionalment estables, centrades i serenes.

Imparteix

Mercè Salat. Psicòloga Sanitària i Psicoterapeuta, Postgrau en Mindfulness i Psicoteràpia. Programa MBSR. Practicant des de fa més de 10 anys havent  pariticipat en diversos retirs de silenci i meditació. Membre de la Sangha del mestre budista zen Thich Nhat Hanh.

Dates:

Juliol:

del Dilluns 16  al Dijous 19 de 16:30h a 18:30h

Agost:

del Dilluns 20 al Dijous 23 de 10:00h  a 12:00h

Requisits:  Portar roba còmoda

Preu :   80€ el taller de 4 mòduls ( 8 hores)

Vine a descobrir l’experìència d’un cercle de dones 

 

Dirigit a :

 

A totes les dones interessades en endinsar-se en el descobriment de l’essència i el poder femení que habita dins seu i que vulguin sentir la màgia de l’experiència d’un cercle de dones. Recuperant la memòria del cercle femení podràs viure en la teva pròpia pell la nutrició, la comprensió i la sanació que una vivència d’aquest tipus facilita.

 

 

Dates:

 

Dissabte 11 d’agost de 10:00 a 14:00 h

 

Imparteixen:

 

Mercè Salat .Psicòloga Sanitària i  Psicoterapeuta. Experiència en el tractament de trastorns sexuals i la conducció de tallers de feminitat. Màster en PNL. Postgrau en Psicoterapia i Mindfulness. meditadora i pràcticant de mindfulness.

Rut Raventós. Mestra mística formada en Tantra, Meditacions Actives d’Osho, Arun Tacte Conscient, masoterapia tàntrica de la tradició Kaula, altres tècniques de massatge i  naturopatia.

 

Requisits:

 

Portar roba còmode i estar disposada a experimentar

 

Preu:

50€

Dirigit a

Totes les dones interessades en conèixer-se més elles mateixes i la seva sexualitat. Descobrir noves maneres de sentir-se i relacionar-se amb el cos i l’energia sexual.

 

Dates

9, 16, 23 i 30 de Novembre de 2018 (divendres) 

de19:00h a 22:00h

 

Imparteix

Mercè Salat. Psicòloga Sanitària i Psicoterapeuta. Experta en el tractament de trastorns sexuals i en la conducció de tallers de feminitat. Màster en PNL. Postgrau en Psicoterapia i Mindfulness.

 

Rut RaventósMestra mística formada en Tantra, Meditacions Actives d’Osho, Arun Tacte Conscient, masoterapia tàntrica de la tradició Kaula, altres tècniques de massatge i  naturopatia.

 

Preu

1 Taller 70€

El cicle sencer ( 4 tallers) 240€

Pel primer mòdul cal adquirir el material a part que tindrà un cost de 20€

 

Tallers

1.L’energia sexual i mulavanda (9 de Novembre)
2. El teu cos sagrat i el massatge conscient (16 de Novembre)
3. Aquest gran desconegut, el teu clítoris (23 de Novembre)
4. L’orgasme femení (30 de Novembre)

Propers Tallers

linea_divisoria

 

Taller Autoestima

Taller “Tocant el Femení”

Taller D’Amor Conscient per a Parelles

Moviment i Creixement Personal

On Som?

SN Psicología

Contacta amb nosaltres

5 + 9 =

Adreça

Rambla Nova 21, 3º 2ª
43003 Tarragona
}

Horaris

Dilluns a Divendres de
9 a 21 hores

Tèlefon

Si continuas utilizando este sitio aceptas el uso de cookies. más información

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar