Truqui'ns 977 22 05 60
Atenció telefònica de 9:30 a 18h. Fora de l'horari utilitzin el formulari de contacte

Activitats SN Psicología

linea_divisoria

Propers Tallers

linea_divisoria

Taller “Constel·lacions familiars”

Entrevista Diari de Tarragona 6/03/2017: Constelaciones Familiares: cómo superar conflictos transgeneracionales.


constelaciones familiaresÉs un tipus de teràpia creada per Bert Hellinger com un mètode vivencial per comprendre i resoldre conflictes personals. Ens permet comprendre millor quines són les dinàmiques conflictives que ens bloquegen a la vida. És una teràpia grupal en la qual es tracta un tema d’una persona i la resta del grup, dirigida pel terapeuta, representa aquestes dinàmiques conflictives inconscients. Les treu a la llum i és gràcies a aquesta presa de consciència, que la persona pot fer un canvi de posicionament en el conflicte per resoldre-ho.

En quins principis es basa?

Hi ha un conjunt de lleis que Bert Hellinger va descobrir i que ell anomena “els ordres de l’amor”, en els quals es basa totes les estructures familiars. Quan aquests ordres alteren apareixen els conflictes inconscients. Algunes de les lleis dels ordres de l’amor són, per exemple: – Si un fill adopta el paper de cuidador de la seva mare, o una filla adopta el paper de cuidadora del seu pare, enlloc que sigui aquesta mare o pare els cuidadors dels seus fills, es pot generar un tipus de vincle desordenat que impedeixi que aquest fill o filla pugui establir una relació de parella plena. – Si una relació de parella es trenca, per poder construir una altra relació de parella amb un vincle fort, s’han de complir dues regles. D’una banda, cal tenir totalment clar que aquesta relació ha acabat a nivell de parella, i d’una altra banda, cal reconèixer que aquesta persona ha estat important i ha format part de la teva vida. Si això no es fa, apareixeran conflictes inconscients en la següent relació que s’intenti formar. P.e. inici relacions de parella però mai em comprometo. – Si hi ha una persona no reconeguda dins de l’estructura familiar, per un nen que ha mort molt petit o un avortament del qual no es parla, llavors algun descendent crea un vincle amb aquesta persona absent, que no cal que hi hagi conegut, i tendeix a tenir una vida en què falta la motivació i l’alegria per viure.

Per què assistir a un taller de constel·lacions familiars?

En els tallers de constel·lacions familiars es tracten temes universals, que afecten tot el món, com les relacions de parella, les dificultats en les relacions pares – fills, els secrets familiars, les malalties familiars, etc. Si bé la persona que constel·la treballa una dificultat pròpia, la resta del grup, ja sigui en la col·laboració activa en la representació del conflicte o bé mitjançant l’observació, connecta amb les seves vivències i les emocions apropant-lo a una comprensió de la seva vida que l’ajuda a la resolució dels seus propis conflictes emocionals.
Quins tipus de conflictes podem portar a una constel·lació?
 •  Relacions pares – fills
 • Relacions de germans
 • Malalties físiques
 • Malalties emocionals
 • Dificultats laborals

 

Dates:

Dissabte 16 de Juliol de 09 a 14h

 

Imparteix:

Sònia Navarro – Psicòloga Sanitària. Psicoterapeuta. Experta en Constel·lacions Familiars i en PNL.

Preu: 

75€ Constel·lar i 10€ participar en el taller.

Reserva la teva plaça ara

Taller “GRUP DE DESENVOLUPAMENT PERSONAL AVANÇAT


Terapia de Grup Septembre

Dirigit a:

Persones que han realitzat un procés personal individual i que desitgen avançar en el seu coneixement i desenvolupament humà. Clients que han tingut la capacitat de percebre el poder de la mirada interior en teràpia i desitgen continuar amb un procés de realització i expansió personal.

Objectius:

Treballar una dimensió superior a la teràpia individual. Passar de l’aprenentatge del JO (teràpia individual) a l’aprenentatge del TU (Procés Superior Grupal) per connectar amb ELL (dimensió superior) amb la finalitat de catalitzar i oferir el millor d’un mateix; trobar i integrar la nostra millor versió. Ampliar el coneixement humà des del contacte amb l’altre, desenvolupar-nos mitjançant el poder del contacte grupal, i potenciar la nostra mirada al món amb amor i energia  positiva. Poder entregar a la nostra vida i als nostres projectes personals, familiars, socials i professionals una projecció superior a nosaltres mateixos.

Dates:

Pròximes dates per determinar.

 

Programa:

Trobada Desenvolupament Personal Grupal

Treball Terapèutic Grupal/ Gestió Emocional/Gestalt/Sistèmic/Constel·lacions Familiars/Corporal

 

Imparteixen:

Sergio García – Terapeuta i Formador Gestalt

 

Preu:

250 € (10 sessions de 2 hores cadascuna) grup de tarda

250 € (10 sessions de 2 hores cadascuna) grup de matí

Reserva la teva plaça ara

Taller “REVITALITZA LES TEVES EMOCIONS”


Dirigit a TU si vols:revitalitza les teves emocions taller psicologia en Tarragona

-Conèixer i superar les teves limitacions
-Sentir el poder que hi ha dintre de tu
-Connectar amb la teva saviesa interior
-Impulsar el teu present

El treball serà vivencial i experiencial i utilitzarem tècniques de Gestalt, Constel·lacions Familiars i PNL

Dates:

Dates per determinar.

Imparteixen:

Sònia Navarro – Psicòloga Sanitària, Psicoterapeuta i Sexòloga

Sergio García – Terapeuta i Formador Gestalt

Preu: 

197 €

Reserva la teva plaça ara

Taller “Gestió de la por”

Dirigit a:

gestión del rechazo

Totes les persones, homes o dones que vulguin aprendre a gestionar aquesta emoció.

En aquest taller investigarem les pors i creences, que ens aborden quan connectem amb l’altre, veurem el fons d’aquesta emoció i com ens afecta els nostres vincles i sobretot treballarem en quina posició emocional em trobo i què em dic quan sóc rebutjat.

Evidentment el que un experimenta amb l’altre també ho viu amb si mateix. Mirarem quin és el nucli d’aquest procés i d’on prové, veurem com ens parlem a nosaltres mateixos i aprendrem a acceptar les nostres parts fosques i lluminoses per mirar-les amb amor.

Dates:

Dates per determinar.

Imparteix:

Sergio García. Terapeuta Gestalt. Especialitzat en Teràpia Corporal Correctiva. Màster Practicioner PNL. Màster en Hipnosi Ericksoniana. Diplomat en classificació de patrons psicològics i de la personalitat.

Preu:

100 €

Reserva la teva plaça ara

Taller “Saviesa darrera de l’experiència de la pèrdua

 


SAVIESA DARRERA DE L’EXPERIÈNCIA DE LA PÈRDUAEl dol és un procés natural de readaptació, que implica una profunda experiència personal i on es manifesten diferents canvis de conducta, emocionals i corporals. Transitar aquest procés ens aporta saviesa i coneixement. 

Actualment estem patint una quantitat de pèrdues molt grans: personals, emocionals, materials, simbòliques…i totes elles ens afecten en el nostre dia a dia.

Hi ha processos i dols que són clars i altres que no tant, i tots s’han de treballar per poder tornar a un estat de llibertat i autonomia personal.

Transitar aquest dolor que genera qualsevol pèrdua és vital. Ajuda a seguir cuidant i gaudint del que tenim i estar oberts a rebre altres elements (personals o materials) necessaris per continuar vivint en la  nostra vida.

En aquest taller aprendràs a identificar tots  els processos de dol que actualment estan afectant la teva persona. Sabràs com treballar-los i connectaràs amb saviesa que hi ha darrere d’ells i aprendràs a utilitzar-los.

Dates:

Dates per determinar.

Imparteix:

Sergio García. Terpapèuta Gestalt. Especialitzat en Teràpia Corporal Correctiva. Máster Practicioner PNL. Màster en Hipnosis Ericksoniana. Diplomat en classificació de patrons psicològics i de la personalitat.

Preu: 80€


Reserva la teva plaça ara

Taller “Identitat i Autoestima a través de l’Eneagrama”

 


Taller Eneagrama a Sn Psicología TarragonaL’Eneagrama de la personalitat és un manual d’instruccions de la condició humana a través del que podem comprendre les motivacions més profundes que hi ha darrera de les nostres conductes i actituds

Dirigit a :

Persones amb interès per conèixer, experimentar i profunditzar a l’eina de l’enneagrama.
Persones que vulguin profunditzar en el seu coneixement i creixement personal
Persones que tenen dificultats en el seu procés personal
Persones que volen millorar la relació amb el seu cos
Terapeutes que vulguin especialitzar-se en tècniques corporals i en l’eina de l’enneagrama
Terapeutes que sentin que els hi fa falta alguna cosa més per ser bons terapeutes.
En aquest taller obtindràs: Seguretat (mitjançant aquest treball connectaràs amb el teu fluxe d’energia veritable), Consciència (Aprenentatge de com funcionem les persones, com ens han afectat els fets i successos a la nostra vida i quins automatismes hem agafat per defensar-nos) i Integració (Canvis sense esforç, l’aprenentatge integrador mitjançant l’enteniment de l’experiència ens facilita el canvi des de la plena consciència. Entenem, aprenem i integrem)

 

Dates:

Dates per determinar a partir de setembre

 

Imparteixen:

Sergio García: Terapeuta i Formador Gestalt

Preu: 100€

Reserva la teva plaça ara

Calendari d’activitats SN Psicologia

linea_divisoria

Juliol 2022

DL
DM
DC
DJ
DV
DS
DG
27
28
29
30
1
2
3
Events for 1 Juliol
Sense esdeveniments
Events for 2 Juliol
Sense esdeveniments
Events for 3 Juliol
Sense esdeveniments
4
5
6
7
8
9
10
Events for 4 Juliol
Sense esdeveniments
Events for 5 Juliol
Sense esdeveniments
Events for 6 Juliol
Sense esdeveniments
Events for 7 Juliol
Sense esdeveniments
Events for 8 Juliol
Sense esdeveniments
Events for 9 Juliol
Sense esdeveniments
Events for 10 Juliol
Sense esdeveniments
11
12
13
14
15
16
17
Events for 11 Juliol
Sense esdeveniments
Events for 12 Juliol
Sense esdeveniments
Events for 13 Juliol
Sense esdeveniments
Events for 14 Juliol
Sense esdeveniments
Events for 15 Juliol
Sense esdeveniments
Events for 16 Juliol
Events for 17 Juliol
Sense esdeveniments
18
19
20
21
22
23
24
Events for 18 Juliol
Sense esdeveniments
Events for 19 Juliol
Sense esdeveniments
Events for 20 Juliol
Sense esdeveniments
Events for 21 Juliol
Sense esdeveniments
Events for 22 Juliol
Sense esdeveniments
Events for 23 Juliol
Sense esdeveniments
Events for 24 Juliol
Sense esdeveniments
25
26
27
28
29
30
31
Events for 25 Juliol
Sense esdeveniments
Events for 26 Juliol
Sense esdeveniments
Events for 27 Juliol
Sense esdeveniments
Events for 28 Juliol
Sense esdeveniments
Events for 29 Juliol
Sense esdeveniments
Events for 30 Juliol
Sense esdeveniments
Events for 31 Juliol
Sense esdeveniments
1
2
3
4
5
6
7

On Som?

SN Psicología

  Contacta amb nosaltres

  Nom

  Correu electrònic

  Telèfon

  Missatge

  Adreça

  Rambla Nova 21, 3º 2ª
  43003 Tarragona
  }

  Horari

  Horari de visites

  A concertar

  Horari d'atenció telefònica

  de 9.30 h a 18 h

  Si continuas utilizando este sitio aceptas el uso de cookies. más información

  Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

  Cerrar